Алтернативни енергоизточници > Вашите експерименти

Плазмени генерации и реализиране на СЕ

<< < (2/4) > >>

Радико:
Колеги "mi68" и "Ctah"
Вие скайпове или лични профили нямате ли та зафлудявате темата.
Струва ми се, че за момента тук разисквахме  други неща. ще ви замоля да се придържате към темата. 

mi68:
Колега не съм изпитващ,
Просто задавам въпроси, като искаш пари то трябва да е обосновано. Плазмата може да е високотемпературна (широкоспектърна) и студена (тесноспектърна, резонансна). Проектът е подаваш 100 Вт електрическа мощност получаваш толкова вата (калории) топлина. При високи мощности може да има рентгенови лъчи, съответно проблеми.
Искам да те охладя защото нещата не са еднозначни. 
 Направил ли си количествени замервания, примерно при 90Вт или 100Вт.
П.П. Темата от обща премина в дискусия по конкретен проект. Проектът трябва да е аргументиран. Целта е заслужава ли финасиране?
Колега Радико ще финансираш ли, и каква сума?

Радико:
mi68
На колегата "Ctah" сигурно ще му се наложи да обоснове и защити идеята си пред целия форум за да спечели гласове за финансиране.  Нека първо да изработим парите дето ще ги раздаваме, пък после да мислим кой е най достойният да ги получи пръв. Дайте да сложим първо червейчето на кукичката пък после да вадиме тигана  ;D 

mi68:
Добре ще започна да събирам по 10лв от желащи учасници във форума, тъкмо ще се познаваме. Който желае да ми пише на лични. 

Ctah:

--- Цитат ---Вие скайпове или лични профили нямате ли
--- Край на цитат ---
  Аз мисля, че се придържам към темата, обаче тъпите полу-спорни въпроси трябва да се доизяснят на
всеослушание... или бъркам?

--- Цитат ---като изскаш пари то трябва са е обосновано
--- Край на цитат ---
Пари на ръка НЕ взимам и не ми трябват количествени измервания... То се вижда и си личи
Може да няма СЕ, но е безопасно и готино със сравнително висок КПД
Къде и как ще може да отопляваш примерно сто квадрата с 1,5 или 2KW, и при условие, че не се ползва пламъка?

Нямам скайп, телефон и телевизор

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия