Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата

Схема на пулсов модулатор за HHO

<< < (2/3) > >>

erolchy:
Моята ще работи на 20A и по моите изчисления ако стане както трябва, ще получа около 1,7 литра за минута без тази схема, с нея се надявам поне 2 литра да стане, само не разбрах къде да постна схемата имам я в точни размери за разпечатване

radonen:
Че как така си мислиш да намалиш тока (широчината на импулса), а да получиш повече газ....?!?

erolchy:
Ако не се лъжа с тази схема консумацията на ток е по-малка и получаваш същото количество газ, което значи че като увелича малко площта колкото без тази схема и така, не знам дали ви стана ясно. Примерно без схемата ми 200W и получавам 1,7л, а със схемата консумира 180W и аз ще го оразмеря така че със схемата да ми консумира отново 200W само че вече ще получавам повече газ

valex:
Според мен за да няма двусмислици хората са измислили начин да мерят ефективността на системата. Измерват количеството газ и мощността, която е необходима за производството й. Определя се Wh/l ( ватчас на литър газ ) или  mmW ( милилитър за минута за ват ).  Така могат да се сравняват различни системи за производство на газ. Ето калкулатор:
http://www.hho-generator.de/en/hho-mmw-calculator.htm

erolchy:
Ехе... готин калкулатор благодаря, имам още едно въпросче, каква горе долу е средната ефективност която се постига чрез суха или мокра клетка ?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия