Начало > Новини от света на технологиите

Разни идеи на хора с "пламнала глава"

<< < (81/104) > >>

Радико:
Не бе не казана, барабана
 Това което е от неръждавейка. И на тия двигатели не са им чак толкова големи оборотите. Могат да работят и в паралел тогава са по бавни. Между другото преди време с изненада открих че същия такъв мотор ми върти и бетонобъркачката.

krasias:
Ради на старите западни перални и казаните бяха неръждавейка. А провери да се увериш сам колко са оборотите на тия двигатели, щот аз съм бил и сервизен техник и много добре им знам всички параметри. Преди две години един самоук "майстор" ми донесе такъв двигател да му го включа да работи щот излизат шест края на буксата, два от колектора, два от статора и два от таходатчика. Та като му обясних че е бързооборотен и без регулатор не става нещо не ми повярва, ма като му го включих малко се поуплаши от оборотите. А моторите на бетонобъркачките са асинхронни а не колекторни.

nasko:
Четковите, постоянно токови двигатели понасят големи претоварвания по напрежение и ток, съответно и по мощност. Стига да не е менте производство.
За любопитните, прегледайте тези клипчета. Забавни са!
https://www.youtube.com/watch?v=HcoVYZ20PwM
https://www.youtube.com/watch?v=CisvBcx9Z0Q

Двигателя Д5500А е самолетен с данни: мощност 6,5kW, 27 волта, 2700 об./мин. 

svetlio760:
Сложих българска дрелка на косачката и окосих всичко. Двор с папрати по 2 метра, а долу дето върти има един нож с три лъча за рязане на клони. В края на лъчовете пробих дупки и турих пирони. Бах таа дрелка, чаках поне да загрее- нищо! Върти в несвяст! Единствения проблем, че мъкна кабел след себе си. И разбира се закрепването на мястото на старото китайско ДВГ моторче. Трябва си прецизно изработена стойка. Иначе се прецаква патрона на дрелката.

filchef:
Те българските дрелки са с колекторен двигател и както спомена колегата понасят големи моментни претоварвания - радвам се, че си си решил проблема - можеш ако не искащ да мъкнеш кабел да си купиш евтин китайски инвертор и да я захранваш от акумулатор, щото колекторния двигател не е чувствителен към формата на синусоидата и можеш да го захранваш дори с постоянен или импулсен ток.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия