Начало > Новини от света на технологиите
Разни идеи на хора с "пламнала глава"
VITAN:
--- Цитат на: Радико в Май 17, 2020, 11:31:55 pm ---Витане всичко зависи от това колко идеен, колко сръчен е и Т.Н. човека.
--- Край на цитат ---
Това личи ли по въпросите, които човек задава?
Google има още от миналият век. Аз нямам повече какво да добавя.
filchef:
--- Цитат на: Радико в Май 17, 2020, 11:11:12 pm --- най вероятно става дума за двигател я от "Перла 05" я от някоя "Вятка" та не бързай ако обичаш да поляризираш атмосферата. Тук нещата са различни. Пробвай да се впишеш това е една добра възможност.
--- Край на цитат ---
Даже да става въпрос за такъв двигател тоя инвертор който аз дадох е с параметри
Inverter 12V/24V/48/60V 220V 2600/4200W Voltage transformer Pure Sine Wave Power Inverter DC12V to AC 220V Converter+LED Display
дава практически чиста синусоида, както си го пише в обявата и надолу в документацията.
juliang:
--- Цитат на: filchef в Май 18, 2020, 12:09:53 am ---... дава практически чиста синусоида, както си го пише в обявата и надолу в документацията.
--- Край на цитат ---
Китайците (или поне повечето) вече се научиха да не лъжат толкоз много. Просто пишат истината с малки букви в края на обявата ... :)
--- Цитат ---1. Power supply of more than 800W fan, dust collector, sinking pump and other power loads (equipment equipped with motor, compressor) will not be applicable, this project is an improved sine wave inverter.
2. Low-power induction load such as 80W car refrigerator, 80W aquarium pump, 150W household refrigerator, 150W sink pump, 600W impact drill, 600W-dust collector will be applicable, but you should not use it for a long time.
--- Край на цитат ---
Демек... с тоя инвертор с "подобрена синусоида" (как звучи само :) ) мотор не мож захрани. Дори и 80 ватов хладилник ще работи ама само за кратко...
svetlio760:
Чета и забелязвам тенденцията- сам няма да се справя! В такъв случай да запитам, някой от вас би ли се навил да ми го направи? Не знам от какви перални са сваляни моторчетата и техническите им данни, но ще проверя. Да ме потърси на лични, да посочи някаква сума и да видим!
vsl:
--- Цитат на: svetlio760 в Май 17, 2020, 02:33:02 pm ---Отправям запитване. Имам нужда от електротехнически познания. Как да си направя токоизкривител, да преобразува от 48 волта прав ток на 220 волта променлив, за да задвижва моторче на пералня, което ще замени ДВГ на косачка. Искам да го използвам по същия начин и на мотокултиваторче.
--- Край на цитат ---
Здравей, може ли една снимка на въпросния мотор да качиш? Аз от перални съм виждал три типа мотори така че моля качи една снимка.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия