Начало > Новини от света на технологиите

Разни идеи на хора с "пламнала глава"

<< < (66/104) > >>

lda_has:
Леле мале и я от Вас чакам да направите СЕ!!!
Магарета да купувате, във вентилатори да ги впрягате, на село да СЕ изселвате - глупости.
А бе Вие жени нямате ли в къщи???
Въпроса със Се-то съм го решил вече. Връщам СЕ от работа и ко да видя? Жената пере, готви, чисти и так дали.Сядаме да вечеряме и и викам.
- Жено и ти ли ще ядеш?
тя ма пита много учудена що?
- Викам и оди да СЕ видиш на огледалото на ко си замясала.
тя ми вика - Знам, знам ей ся ша врътна няколко километра на колелото (от тия на поставка дето са) и готово, ще изхвърля всичките калории и ще хвърля килата.
Викам и като Се качиш на колелото да не забравиш да СЕ разходиш и до село до маминка да я видиш (просто и напомням) и там още 20 километра въртяне.
Ама нали съм си акъллия на колелото съм вързал един генератор и 2 акумулатора по 127 А/h, зареждат СЕ автоматично за една тренировка. Стигат за 24 часа без отоплението. Сега мисля да включа още акумулатори и да пускам подовото на апартамента. Ще требе да и казвам да СЕ поглежда по често в огледалото и да тренира докато я харесам. Е на Ви СЕ без пари, без магаре, без слънчеви клетки, без вентилатори. Гарантирано от мен работи безотказно цяла година.

GreenHulk:
На арабите като им свърши петрола - да качват целия харем ханъми на такива дълги велосипеди с много педали - малииий :o !

Радико:
Не, не те очевидно имат в предвид някаква по ефективна кинематична схема. Подозирам, че става дума за някакъв високоефективен кулисен механизъм контактуяащ по спвцифичен начин с тялото на операторката, оператора. Ключовия израз, паролата с която излиза информация по въпроса в тубата е: шик шак шок.

svetlio760:
Умно! Според мен да вкараш жената в СЕ е гениална идея! Може дори да не е блонди! Гениално е да използваш несломимата връзка между жената и майка й, като ги разделиш на по 20 километра и дадеш на жената колело за отслабване и вържеш към него литиево йонни батерии! Винаги работи безотказно!

svetlio760:
http://socbg.com/2016/09/%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%B7%D0%B2%D1%8F.html Я калви коли са правили на времето!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия