Начало > Новини от света на технологиите

Разни идеи на хора с "пламнала глава"

<< < (59/104) > >>

svetlio760:
Сега плана е от тези дискове и медна тел, които се надявам да се изплатят лесно предвид на това, че поне дисковете ще са аванта, ще трябва да си направя и домашна батерия, която вечер да съхранява тока и да стига. Така ей ти на- солар с батерия без пари и ток колкото си щеш! Това ще става бавно с месеци, може и с години, но ще стане! ;D Мноо се кефя че се кефите! ;) ;) ;)

svetlio760:
На същата поредица от клипове гледам някакъв прави същото, само че с огледало. Ако вземе да стане и с огледало, нещата се улесняват. Нямам огледала тъдява, но имам идеи отде да намеря!

ppipilica:
Ма ти верно ли вярваш че с това ЦД и малко тел мое да се прави ток от слънцето. И тва по кой закон ще работи, и каква е ролята на тия диоди посред навивките. И що трябва на ЦД да се мота, вземи една дъска и ковни пирончета и направи намотката, хем по-лесно и бързо и пъхни ЦД-то под телта, не знам мое да в важно за производството, после може и огледало да пъхнеш.

Maistora52:
!00 % фейк!
Също и на свързаните към този клип други такива - с магнити както тук https://www.youtube.com/watch?v=paQApHsSL8Q  и прочие...

Само като видя мургавите пакистански ръчички как лепят със силикон и ми става ясно...

Ако ставаше така - с тия ампери да въртят моторчета и да светят крушки - цял луна-парк могат да захранят!!!

Номера е в системата Ad Sense - да се гледат клиповете и да се прибират мангизите ...
Голям смях!

dymelsoft:
ХаХаХа. Ама наистина ли някой би се вързал на това????? Значи да знаете, задължително да сложите двата диода на изхода, че иначе няма да се получи  :P . И задължително DVD при това RW, че с друго не става.

П.П. извинявам се за сарказма, ама това чупи "тъпомера" от всякъде.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия