Начало > Новини от света на технологиите

Разни идеи на хора с "пламнала глава"

(1/97) > >>

svetlio760:
На въпросните разработчици мога да дам идеи, някои бая тъпи, но все пак ще се радвам ако помогна. Та значи едно по едно, че главата ми пламти - убеден съм, случвало се е на всеки тука!!! Та значи: Някой пробвал ли е със схема на Бедини да захрани устройството на Стенли Майер за разлагането на водата и с тази малко съмнителна излишна енергия в повече, която в крайна сметка не може да самозахрани у-вото на Бедини и свойствата й не са изяснени въобще, току-виж чудото станало!!! А същите тези схеми на Бедини ако се направят за взаимодействие на GEET реактора - там има един стоманен прът,който трябва да се намагнетизира....А има и едни неуспешни репликации на магнитни двигатели, които също има шанс да се съчетаят с Бедини! Имам подозрения, че има нещо общо между схемите на Майер и Бедини, но Майер се е пазил и нарочно е усложнявал нещата, а Бедини е друга порода- неговите схеми са прости и ефективни и най-вече открити! Е стискам палци за всички, на които им се занимава- аз ще започна разработки и репликации като посъбера някой лев за инструменти!

N9301S:
А някой пробвал ли е да завърти Тесла турбина с вода от чешмата или още по-добре от градинската помпа?
 Какъв е шансът на турбината да се "закачи" генератор, който да произведе пр.800W - колкото е двигателят на помпата?
 Като се има в предвид, че след турбината се вдига налягането що пък да не включим още една .Шантаво нали?
http://www.youtube.com/watch?v=MT-4ZMgDBNI&list=PLA0D798798CBA876D

svetlio760:
Има доза логика! 
Мен ми идват още идеи! Например защо не сложим малко живак в резервоарчето на Пантен- там където изгорелите газове се смесват с водата? Притеснява ме единствено екологичния момент, но бих жертвал няколко термометъра! Ами нитинолът? Това е сплав от титан и никел, от която правят пружини, но за нея се знае, че при конкретно съотношение спонтанно разделя водата на водород и кислород! Разбира се не съветвам да се търси това съотношение, но може да се ползват пружините за клетката на Стенли Майер- пружина подложена на резонансните честоти на водата може да се справи с разграждането й по- добре от досегашните метални тръбички, макар съотношението титан- никел да не е необходимото! Ами ако тези пружини вземат да се никелират и да се тръкнат с шкурка оттук оттам, така че водата да има контакт едновременно с чистия никел и със сплавта на пружината? И някой знае ли дали самия Стенли Майер не е използвал тръбички от този метал, а в патента нарочно да е записал обичайния за целта? Забелязах освен това, че този нитинол се продава и на тръби, което ме хвърля в размисъл и за приложението му при Пантен!

piton2012:
    svetlio760
    Не чупи термометрите. Писал съм и по- рано, ако някой има нужда от някакъв химикал или лаб. стъкларийка да се обажда. Подарявам.

Радико:
Колеги
Мисля, че сте в голямо заблуждение относно разлагането на водата. Резонансните честоти на водата спомагат за загряването й, а не за разлагането й, и на практика влошават добива. Може би по-скоро е необходима резонансна честота на кислорода или на водорода, или някаква кратна на двете. 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия