Животът- начин на употреба! > Екология

Филм: Генното инженерство - най-голямата измама?

<< < (3/4) > >>

vitan:
Това го пиша като аргументация към един дебат във форума, в който не мисля да се намесвам.

Още един филм за генното инженерство: Биотероризма вчера, днес и най-вече утре. Най-вече утре. На територията на целия свят…

Един руски филм за биологическото и етническото оръжие , съдържащ в себе си поне най-доброто от 100-тина подобни. Определено и моята фантазия е била бедна, започвайки да го гледам. Заглавие: „Отрова от елита. Биологическото оръжие.”

Там има и мутанти, които можете да ги сбъркате с извънземни. И те се увеличават със всяка година. Изпитанията на етническото оръжие, chemtrails и НаноМатрицата, и пр. и пр.

Най-дивите идеи на фантастите вече са реалност. Прикачам торента по-долу.

EDM electronics:
Филмът е направо страхотия! За мен тази информация не е нещо ново, но за пореден път се убеждавам, както казва и Вера Кочовска, че тук на земята е ада. Аз бих уточнил - ниво на ада, има и по-страшно. Щом според библията всеки се е родил с грях, то ще живее и търпи несгодите тук, т.е. попаднал е в ада. С поведението си в живота, всеки ще направи своя избор затова, къде ще отиде след това, едно ниво по-надолу или там където няма такива хора, които мислят и живеят само за да сеят смърт.

Всичко кото се показва във филма е направено с една цел - СМЪРТ. Заговорът на световният елит е само половината истина. Който се е занимавал с уфология знае и останалата част.

EDM electronics:
Оше един филм по темата. В него се дискутира какво причиняват на човека ГМО. Как да се предпазим, най-вече децата си. Прогнозира се пълно безплодие на следващото поколение. Засяга се и въпросът, кой и защо има сметка да изтреби населението на Земята. И много други въпроси.

Филмът е много добър, препоръчвам го, особено на скептиците.  http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3196145 - Стерилизация расы / Sterilization Exposed

Прикачвам и торент-файл.

EDM electronics:
Скоро марковите шоколади ще поевтинеят още. Сега купуваме от Лидал по 40-50 ст. на промоция, вероятно ще станат и по 10 ст. В Карфур скоро видях цели палети Милка, да се купува направо на едро. След време вероятно ще ги дават без пари в суперите, само да има желаещи да ядат.

Целта си мисля е една единствена: Добронамерени и загрижени капиталисти искат много да помагат на бедните, социално слабите и децата, да им предложат достъпен продукт за никакви пари и да си подсладят-удължат живота  :D.

http://zahariada.blog.bg/technology/2011/12/06/70-ot-svetovniia-neobraboten-shokolad-skoro-shte-byde-genno-.862302

Цитат: ........Следователно, ако въздействието на генетично модифицираното какао доведе до нежелани последствия, населението на САЩ ще изпита първо върху себе си тези ефекти в по-голям мащаб. (каква жертвоготовност и себеотрицание)

gotiniq7:
Не може да се отрече че пръскат с каквото си искат, и където си искат. Но не подценявай подлия противник, винаги ще пуска и дезинформация за да осмива тези които търсят истината. За Хира Манек съм качил 3 филмчета, много интересни www.star07.in  "Силата на слънцето" , "Хомо соларис" и "Иван Стойчев" на 2рия ред са

П.П. Подлия противник - Върхушката която дърпа конците

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия