Автор Тема: Лечение на рак с масло от канабис  (Прочетена 116089 пъти)

steam

 • Гост
Re: Лечение на рак с масло от канабис
« Отговор #30 -: Май 19, 2012, 02:29:24 pm »
EDM electronics
Маслото се получава чрез пресоване на семената. Някъде бях чел, че се получавало и чрез екстракция с етанол, но при по висока температура и тогава не знам дали няма да се разпаднат някои съединения. Специално за ТНС не знам до каква температура е устойчиво, а и не знам то ли е активната съставка за рака. Но всичко това ти е излишно май, защото масло от канабис се продава в готов вид.
В Европа цената му била около 80 лв/ л. У нас го видях 12.70 лв./ 30 мл, ето тук: www.zoya.bg/ - Био-конопено-масло-30-мл.246

Това, за което пишеш е Hemp Seed Oil. То не съдържа канабиноиди и няма този лечебен ефект, за който се говори във филмите в youtube.com. Hemp Oil или Hash Oil се прави само от надземната част на посочените във филмите видове - Sativa и Indica. Мисля, че дивия коноп, за който се споменава, че расте тук в България, също не върши работа. А Honey Oil си е пак едно от имената на Hash Oil, но според мен представлява особено богато на канабиноиди масло. Характерен е цветът - като на мед. Предполагам, че различните разновидности се получават в зависимост от качеството на самата реколта, което зависи от много фактори: спорна година, климат, почва и т.н. Ето сайт с много видео материал: http://phoenixtears.ca/

Иначе аз също си имам студено пресовано олио от конопено семе, което си го слагам на салатата. Много е полезно, но не и в смисъла на еликсира Hash Oil.
« Последна редакция: Януари 15, 2013, 06:17:32 pm от Maistora52 »

steam

 • Гост
Re: Лечение на рак с масло от канабис
« Отговор #31 -: Май 21, 2012, 06:01:56 pm »
А относно екстракцията. С чист лабораторен етанол наистина температурата си е висока. Успешно се прави екстракция с петролеев етер или екстракционен бензин. Но най-добре е с бутан. Температурата на кипене е малко по-малко от 0 C. И става много по-лесно от етера. Но и в двата случая е опасно.
« Последна редакция: Януари 15, 2013, 06:14:59 pm от Maistora52 »

Неактивен EDM electronics

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 3 360
Re: Лечение на рак с масло от канабис
« Отговор #32 -: Януари 14, 2013, 10:24:41 pm »
Днес срещнах млад човек, който се лекува от рак с канабис. Имаше тумори по цялата глава - външно. По скалпа имаше много и големи белези от операции.

Туморите лекувал в безброй болници, впрочем всички специализирани в страната. Резултата бил нулев в "лечението", но за сметка на това общо заплатил около 70 000 лв. Сумите били предимно за лазерно премахване на туморите. Парите давали родителите, които разпродали цялото си имущество за да спасят сина си. Така лекува алопатичната медицина - превръща те в инвалид, но за сметка на тази награда ти взима и всички спестени пари през жалкия живот.

Накрая младият човек попаднал на информацията за марихуаната. Започнал да я взема /не го попитах как точно/ и туморите засега спаднали с 80%. Учудващото в случая е, че това лечение му било подсказано от лекари онколози!  :-\

Не пропуснах възможността да му подскажа и аз за други ефективни методи, като ММС и масло от марихуана.

Като капак на всичко това, младият човек беше осъден за притежание на наркотични вещества. Издал го на властите пласьора, който му продал марихуаната.
« Последна редакция: Януари 15, 2013, 06:14:29 pm от Maistora52 »

Неактивен Seeker

 • Стабилен
 • ****
 • Публикации: 510
Re: Лечение на рак с масло от канабис
« Отговор #33 -: Януари 15, 2013, 07:43:42 am »
Маслото от марихуана, канабисово масло, конопено масло, hash oil и  hemp oil  е едно и също вещество, имат разлика в съдържанието  на THC . Но лекуващия комплекс  от  CB*  (най-ефективен е  CBD)   e точно това,  което  върши работа при лекуване рак, се съдържа в достатъчни количества в  конопеното масло, извличано от конопеното семе, и почти не се съдържа забранения THC. Така че, който иска да се лекува, спокойно може да си го доставя от магазините за биохрани.
Бих казал че THC също има лечебни качества, но за едни други болести като алцхаймер, старческо оглупяване , паркинсон и други свързани с невротрансмитерите. Но това е друга тема. 
За сега българското законодателство не позволява употреба на вещества със съдържание на THC повече от 0,5%, за разлика от холандското законодателство където няма такива ограничения. Защо ли??? 


Неактивен johnny_fx

 • Подготвен
 • **
 • Публикации: 118
Re: Лечение на рак с масло от канабис
« Отговор #34 -: Януари 15, 2013, 01:31:28 pm »
Само да уточня, че марихуановото масло и конопеното масло, не са едно и също. Да, идват от едно растение и навярно имат сходни лечебни свойства, но са различни.
Конопеното масло се извлича от семената на конопа и се продава свободно. Маслото от марихуана представлява извлечената смола от растението, посредством разтворител. Общо взето представлява нещо, като течен хашиш и по разбираеми причини трудно ще се разберат със закона.

Иначе защо законите са толкова против марихуаната /че и обикновения коноп/ всеки може сам да провери, информация много. У нас дори обикновен коноп не можеш да гледаш, ако нямаш разрешително.

Неактивен EDM electronics

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 3 360
Re: Лечение на рак с масло от канабис
« Отговор #35 -: Януари 15, 2013, 03:47:23 pm »
Ето как действа опозицията: http://senzacia.net/%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D1%84%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B9%D0%BB/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D1%81-%D1%81-%D0%BF%D0%BE-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BC-%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BA-%D0%BE-21257

Колко обективно проучване...........без да се отчитат други съществени фактори, като че ли участващите в експеримента/проучването са били на марихуанова диета.  :D

Поредната тъпотия, способна да заблуди непросветените /гоите/.
Това къде ще се локализира дадена болест не зависи от причинителя, който в случая на рака е вирус, пренасян от други паразити, като гъбички и бактерии, а това къде в тялото е нарушена енергетиката, къде има пробив в чакрите, там където има т.н. психологически притискания. Точно там се получават застойни процеси и слаб имунитет, идеално място за токсично депо, което е идеалната почва за развитие на паразитите причиняващи рака. За всеки човек това място е различно.

Това го доказва разпространението на метастази в късния стадий на болестта. Отслабва имунитета докрай и Те тръгват.....навсякъде, не си стоят мирно само на едно място, както се опитват да убедят в статията.

Но хората така са устроени, щом една лъжа бъда казана по официална медия, тя се прима безусловно за истина /тук е добре да се обърне внимание: Кои са собствениците на медиите и новинарските агенции, те хора от народа ли са?/.  А информацията от първа ръка, която е от Интернет, която не е цензурирана, се подлага винаги на съмнение.
« Последна редакция: Януари 15, 2013, 06:12:40 pm от Maistora52 »

Неактивен Seeker

 • Стабилен
 • ****
 • Публикации: 510
Re: Лечение на рак с масло от канабис
« Отговор #36 -: Януари 15, 2013, 05:40:16 pm »
@ johnny_fx
Принципно си прав. Разликата между едното и другото освен начина на получаване, е и в съдържанието на THC. При конопеното масло THC е малко, но и CB*комплекса е малко. Затова трябва да се приема в по-големи дози. Възпиращото в случая е цената, най-тънко се минава с 20лв за 250мл. Става и за мазане, и за вътрешен прием.

Неактивен johnny_fx

 • Подготвен
 • **
 • Публикации: 118
Re: Лечение на рак с масло от канабис
« Отговор #37 -: Януари 15, 2013, 08:05:03 pm »
Ако говориш за конопеното масло, на фирма Булдара конопеното масло е малко над 5 лв. за 250 мл.

Неактивен Seeker

 • Стабилен
 • ****
 • Публикации: 510
Re: Лечение на рак с масло от канабис
« Отговор #38 -: Януари 16, 2013, 06:20:03 am »
Не, на бутилката   на тази пише CANAH и е румънско производство.  Това е от zoya.bg . Други, на по-ниска цена, не съм срещал да се продават.

Неактивен johnny_fx

 • Подготвен
 • **
 • Публикации: 118
Re: Лечение на рак с масло от канабис
« Отговор #39 -: Януари 16, 2013, 09:37:44 am »
Да, най-обикновено конопено масло. Но както винаги и както всичко друго у нас, и цените на био-продуктите са завишени до неузнаваемост. На Булдара маслото навярно е българско и не е био-сертифицирано, та за това е на нормална цена. Принципно на конопа не му трябват торове и пестициди, та вероятно и той си е био, макар и не сертифициран.

Неактивен svetlio760

 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 350
 • Пол: Мъж
 • винаги има начин
 • Скайп: svetlio760
Re: Лечение на рак с масло от канабис
« Отговор #40 -: Февруари 05, 2013, 10:34:05 pm »
Хора, аз лично за себе си съм решил проблема с брането на див коноп, който няма никакъв или почти никакъв нарко ефект, но го съчетавам с татул, който се счита за неприятен заместител на канабиса. Татулът дължи ефекта си на атропина, който се използва доста широко в медицината, но както всички извлечени по химичен начин медикаменти и атропинът има по- полезно действие в съединение с всички други съставки на татула, отколкото извлека в лекарството!
Освен това така нямам сблъсък с властта!
Иначе конопът е забранен около времето на изобретяването на първият автомобил в света! Между другото той се е движил с еко бензин добит от коноп! На това отгоре още тогава се е знаело, че от коноп се прави и гориво, и дрехи, и подобно на ламарина нещо, което замества ламарината на колите (трабантите са от нещо подобно) и дори найлонови торбички(еко) -пълен заместител на петрола! Почти по едно и също време с това, е измислен и първия телевизор- хората са му се радвали толкова, че вярвали на всичко дето излъчват! Всичко това не се харесало на един евреин, който имал план да стане петролен магнат- той използвал телевизията, за да убеди хората колко лошо нещо е конопът! И успял- властите забранили конопа, а хората повярвали на това колко е лош и евреинът- масон станал петролен магнат! Така е и до днес!
За мен конопът си е билка като всяка друга- помага на разни неща и вреди на други!

Неактивен Maistora52

 • I'm first Omnologist in World
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 643
 • Пол: Мъж
Re: Лечение на рак с масло от канабис
« Отговор #41 -: Февруари 06, 2013, 10:05:20 am »
СВЕТЛьо, остава да кажеш как "си решил проблема с брането" - къде го береш, кога го береш, как го сушиш, как си го приготвяш... Още повече пък и татула... Кое в какви дози слагаш, отвари ли вариш или нещо друго...
Айде проСВЕТЛи ни малко повече, че ни омръзна да тънем в тъмнина.

Неактивен miroslav_yovchev

 • Наблюдаващ
 • Публикации: 21
Re: Лечение на рак с масло от канабис
« Отговор #42 -: Февруари 06, 2013, 07:08:57 pm »
Как се произвежда бензин от коноп? Всички го говорят, а никъде не се показва?

Неактивен svetlio760

 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 350
 • Пол: Мъж
 • винаги има начин
 • Скайп: svetlio760
Re: Лечение на рак с масло от канабис
« Отговор #43 -: Февруари 06, 2013, 10:10:29 pm »
http://gotvach.bg/n8-29203-%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BF среща се почти навсякъде, стига да го познаваш- ако си от Стара Загора, има до линиите на жп гарата, на една изоставена кариера над квартал Железник и.... всъщност може би не съм го виждал другаде, защото не съм търсил! Иначе обича сянка и влага, но не е задължително! Според слуховете от този сайт могат да се поръчат семена http://hempseeds.gojiking.co.uk/ те не са наркотик и може да са законна билка, но не съм проучвал! А тук в енциклопедията на Фрамар са споменати семена от коноп- признак че може и да се продават! http://medpedia.framar.bg/%D0%B0%D0%BB%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%BE-%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D1%82%D0%B8-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE активното вещество лекува болкови синдроми от всякакъв калибър, но е най-добро при невралгии! Добро е и при паркинсон. Другото го има в сайтовете!
А относно татула: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B0%D1%82%D1%83%D0%BB с тази забележка че не е чак толкова смъртоносно колкото се смята, но може да те убие при желание- идеално е за самоубийци- взема се, заспива се и се събужда на оня свят ;D но при внимателно приложение помага при астма, добре е за сърцето, при високо кръвно и най- вече при безсъние- там помага и при най-тежките форми! Внимание! Натоварва зрителният нерв и временно разширява зениците когато се предозира! Пиша всичко това от опит! Цялото растение е пропито с едни и същи активни вещества, така че може да се ползва всякак, но аз предпочитам семената че най-лесно се дозират- дъвчат се и се гълтат, започнете от три броя, изчакайте час, вижте как ще е и не превишавайте 10 опасно е! Докато му свикнете е малко кофти, но после няма проблем! Не се пристрастяваш повече отколкото би се пристрастил към алкохола- аз не съм вземал от пролетта и едва си го спомням, а доста експериментирах, тъй като страдах от безсъние. Препоръчвам го и на пушачите, които имат наргиле- пушека задължително да мине през вода за да намали катрана! Ако ще пушите семената трябва да ги смачкате с нещо и да ги комбинирате я с тютюн, я с коноп, я с двете и не пушете повече от 3 семена! Семената се берат края на лятото! Едно растение ви подсигурява за цяла година, че и повече!

Пък за това как става от конопа бензин- не знам технологията, но тя не е по-различна от тази на дървесината- нали и тя става на бенз! Конопът е атрактивен преди всичко с това, че е жилаво и лесно за отглеждане растение- вместо да унищожаваме гората и да произвеждаме биогорива от растения, можем да отглеждаме коноп! Подобно правят с рапицата, само че тя е за биодизел!

Неактивен svetlio760

 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 350
 • Пол: Мъж
 • винаги има начин
 • Скайп: svetlio760
Re: Лечение на рак с масло от канабис
« Отговор #44 -: Февруари 06, 2013, 10:23:21 pm »
Това дето няма да ви хареса е, че дори и дивият коноп, който почти не хваща, го пуша с наргилето и поглъщам и по малко катран! Предпочитам така, защото по-бързо и без обработката на стомашен сок и черен дроб директно влиза в кръвта и върши работата, обикновено го смесвам с листа тютюн набрани от някоя нива! Суша го в къщи на някой вестник. Берат се връхчетата, но се внимава да не се оберат всичките, защото догодина пак ще търсим  :D Общо взето една найлонова торбичка стига за цяла година ако не се прекалява- не е атрактивен за пушачите, защото дивият канабис не хваща, дори тези дето не са пристрастени, не го уважават! Внимание- може да ви накара да ядете по много сладкиши! Изчерпва някакви глюкогенни депа в мозъка!