Автор Тема: Теория на процеса  (Прочетена 142048 пъти)

Неактивен gotiniq7

 • Експериментатор
 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 409
 • Пол: Мъж
 • Домашен екпериментатор
Re: Теория на процеса
« Отговор #15 -: Юли 16, 2008, 12:42:44 am »
те това е на sheki работа http://sheki.zlatograd.com/blog/?p=21

emergence

 • Гост
Re: Теория на процеса
« Отговор #16 -: Юни 28, 2009, 12:57:27 pm »
само като идея ще дали ще получим някакъв ефект ако прекараме картерните газове през  оловно-магнитния катализатор

sheki

 • Гост
Re: Теория на процеса
« Отговор #17 -: Юли 17, 2009, 12:45:26 pm »
mi68 , не че не можеш да предложиш 1н4007, ама трябва да предупредиш хората че ще изгорят бързо.При мен п600 си загряват за няколко минути  работа на двигателя.На 1н4007 наи много 5 мин работа им давам.

1н4007 при мен и толкова не издържаха,  не ползвах токоограничение ако се съобрази това може и да станат за ПРОБИ, при мен направо прегряха и се разпоиха. С Р600 е друга работа.
http://www.vbox7.com/play:43dd8857

Неактивен caduceus

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 347
Re: Теория на процеса
« Отговор #18 -: Май 14, 2011, 03:44:08 pm »
Колеги,
след доста мислене и съпоставки относно автотермията и опита на форума, стигнах до следните /теоретични засега/ изводи:
1. Андреев никъде не споменава пара, впръскване, студено ултразвуково овлажняване и т.н. водни процедури. Смятам, че всяко вкарване на вода в ДВГ е проблематично въпреки първоначалните впечатления за мека работа и мощност. Защо? Спомням си, че при схемата на Гого55 в неговата Лада, вкарването на пара води и до бързо износване на основни възли. Странно е, че за една година се налага да сменя няколко пъти изхабили се гуми, има разнообразни проблеми с двигателя и т.н. Разрушаването на водата не води до добро и не е задължително условие в процеса - да имат едно на ум колегите с електролизерите  ;) Горенето с почти експлозивен характер излъчва негативно оргонно поле, а водата е силен концентратор! Да не се бърка с горенето при браун газа, там процесът не е взривен, а постоянен - и полето е + и самоорганизиращо се.
2. Оловните сачми в катализатора са с добавка на бисмут, който е много силен оргонизатор. Друг такъв метал е антимонът, слаган в оловните решетки на акумулаторите. Помеднени модерни сачми вероятно няма да станат, Андреев изрично посочва метали от група 6 на Менделеевата таблица като подходящи за катализата. Тоест ако няма сачми, смело ползвайте решетки от стар акумулатор, както Гого е направил във втория си вариант :) /да ме извинят админите, че го споменавам, но това е практически опит, който не е за пренебрегване/
3. Използването на лазер е вариант, който ще тествам тия дни - не е задължително да е мощен, както казва Андреев. Тук идеята е да не се борим да скъсаме връзките на азота и кислорода, а да ги отслабим. Оргонът точно това прави, а лазерите имат оргонна съставляваща. Тя се отделя чрез оптически процес, описан преди тридесетина години от Джоузеф Катър. Опитът ще покаже, става ли работата с малко лазерче и подходящата гаражна установка.
4. При всички положения ще са необходими аванс процесор /за бензинови и газови ДВГ/ + електронно обедняване на сместа до нула. Както и принудително затваряне на въздуховода с клапан при автотермично горене в мотора, което не се прекратява по нормален начин.   
5. Всякакъв род допълнително оргонизиране на ДВГ е добре дошло, тъй като спомага за бързото влизане в режим на автотермия, който на практика е идентичен със работата на мотора само на т.нар. меки електрони /оргон/. Същото е и при клетката на Джо.
Поздрави


 
« Последна редакция: Май 14, 2011, 03:47:46 pm от caduceus »

Неактивен mi68

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 779
Re: Теория на процеса
« Отговор #19 -: Май 15, 2011, 10:41:06 am »
Ще поправя колегата, става въпрос за 6-ти период на таблицата, може да се ползва неодимов магнит. Но според мен оловото е най-добро защото е от четвърта група и е неутрално за оргон (нито+; нито-) като въглерод, силиций, германий, калай. 
От първа до трета група валентните електрони са малко и веществото провежда с лекота тока на отместването (оргон). Металите са диамагнити - мед или парамагнити - алуминий. Напомням, че токът на отместването е де факто магнитно поле. От пета до седма група валентните електрони попълват слоя и трудно провеждат оргон, например желязото направо го спира. Затова в четвърта група валентните електрони са наполовина и са неутрални и грешките са минимални. В по-късен етап може да се търси усилване с подходящи метали. 
« Последна редакция: Февруари 07, 2014, 08:33:15 am от Maistora52 »

Неактивен mi68

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 779
Re: Теория на процеса
« Отговор #20 -: Февруари 06, 2014, 11:01:17 pm »
Здравейте,
Представям първо издание на книгата на Андреев "Естествена енергетика". Застъпена е повече теоретична част. Книгата е интересна с коментари на теслови технологии.
« Последна редакция: Февруари 07, 2014, 10:21:39 pm от mi68 »