Форум > Препратки, сайтове, източници

Книгите на Кеше

(1/3) > >>

edor:
Здравейте,

Намерих 3 книги на Кеше на английски и искам да ги споделя с вас:

....

Успех!

Съдържанието е премахнато поради предявени авторски права!

velstar:
Благодаря!  :)

wendala:
Нова технология: Безплатен ток и скоростно пътуване от  Кеше

http://www.vbox7.com/play:456d2bbf18

witrage:
Кажете за какво ново говори във Варна ако някой е бил там.

PyroVeso:
Лично не, но моя позната е била с приятеля си. Прегледах й записките... Пълни глупости, ако питате мен... кислородът в белите дробове се превръщал в хелий и въглерод, като от хелия идвала енергията на човека... Животът се основавал на 4 газа - водород, кислород, азот и... въглерод(?!). Кислородът обединявал, а азотът - разделял, и целият живот се дължал на баланса между двете.
Организацията била под всякаква критика, преводът - също. Скачал от тема на тема, като по всяка казвал по нещо "умно", след което прескачал на следващата. Съветвал ако сред публиката имали доктори, химици, физици и други учени да напуснат, понеже "нямало да го разберат" и че неговите "факти" изисквали "нов начин на мислене", за да бъдат разбрани, но ние "ако сме умни" - също сме могли да ги постигнем.
Не искал да му задават умни въпроси, понеже той самият не бил много умен човек... Искал да направи контакт със себеподобни, а не да показва кой е по-умен...
В какво се е състоял така описания контакт никой не могъл да разбере - нито е имало демонстрации (не можел да им покаже "огромните" съоръжения, в които правели опитите...), нито нищо, дори работещо моделче..., само голи приказки.
Оплаквал се, че страда от радиацията от опитите и бил много уморен (затова и избягвал или претупвал въпросите от публиката).

Лично на мен нито ми прилича на някакво събитие, организирано от ентусиасти и с много мерак, нито смятам, че някой от присъстващите е получил нещо конкретно като знание, приложимо на практика, дори и да става въпрос за прости принципи при храненето и самолечението.
Странно ми напомня за чуждестранните пастори, които в зората на демокрацията обикаляха страната, проповядвайки Словото Божие, и някои дори успяха да съберат доста парици, преди да си заминат по родните земи, използвайки умело преголемия духовен вакуум, който беше оставил социализмът... Успяха да основат и някои "църкви", които просъществуваха от местен ресурс някоя и друга годинка след тях...

Пак казвам - дано да греша, и да се лъжа, и да не разбирам!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия