Форум > Файлов архив
електротехника
Maistora52:
Тези файлове се четат с програмата djvu четец. Трябва да си я изтеглиш от някъде и да си я инсталираш.
@praktik:
Здравей Радико, интересува ме, дали може монофазен ток, да се преобразува в трифазен с ~220v напрежение. Тоест от един контакт за монофазен ток, да се изкара трифазен ток ?
Maistora52:
Може. Има такова електронно устройство - попадало ми е пред очите - струва около 800-900 лв.
coke2k:
Това устройство се казва честотен инвертор или честотен регулатор използва се в различни видове моторни задвижвания, произвежда се от почти всички фирми произвеждащи апаратура ниско средно и високо напрежение като Шнайдер, Мьолер, Сименс и др. В България софийската фирма *** http://www.electroinvent.com/index.php?lang=1*** ги произвежда и може би там са на най добри цени и на най добро за цената си качество.(не правя реклама давам инфо).
g1905:
--- Цитат на: @praktik в Октомври 02, 2013, 06:24:03 pm ---Здравей Радико, интересува ме, дали може монофазен ток, да се преобразува в трифазен с ~220v напрежение. Тоест от един контакт за монофазен ток, да се изкара трифазен ток ?
--- Край на цитат ---
Монофазен ток, изключително трудно се преобразува в трифазен ток. За напрежение е по-лесно - с честотен инвертор.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия