Алтернативни енергоизточници > Други генератори на електрическа енергия
ABHA намотка на Daniel Nunez - unification coil.
Радико:
--- Цитат на: технократ в Ноември 26, 2020, 05:15:33 pm ---От всичкото написано ми стана ясно че се получава обърнато магнитно поле. Силовите линии не изхождат и не захождат в източника, а извън него, в някаква празна точка от пространството. Дали съм разбрал правилно Радико.
--- Край на цитат ---
Ами и аз това ц
Горе долу разбрах, по точно, че интензитета на полето е по висок в точка по далечна от намотката от колкото в точка по близка до намотката и разположена между намотката и по далечната точка.
Това обяснява някой клипове в тубата в които демонстрират изстрелване на магнит от средата на намотката.
epwpixieq-1 както винаги навлизаш в дребнави подробности. Естествено, че не е баш така както го твърдят, всички спестяват важните неща.
технократ:
--- Цитат на: Радико в Ноември 26, 2020, 06:15:24 pm ---Ами и аз това ц
Горе долу разбрах, по точно, че интензитета на полето е по висок в точка по далечна от намотката от колкото в точка по близка до намотката и разположена между намотката и по далечната точка.
Това обяснява някой клипове в тубата в които демонстрират изстрелване на магнит от средата на намотката.
epwpixieq-1 както винаги навлизаш в дребнави подробности. Естествено, че не е баш така както го твърдят, всички спестяват важните неща.
--- Край на цитат ---
Този ефект, ако реално съществува а не е поредният фейк, не може ли да се ползва по някакъв начин за установката която неотдавна ти се въртеше в главата, и в моята, ама не си спомням в коя тема беше. Я си спомни, черта едни работи на хартия, с някакъв магнит дето подминава друг успоредно, и силите не били еднакви при отлепяне на магнитите, перпендикулярно по посока отколкото успоредно. Стигаше до заключението че това може да даде жадуваната СЕ.
Радико:
Не знам Технократ. Може да може може и да не може. Когато ми светне идеята в главата ще я споделя. За сега мога да кажа само:
Не знам. Иначе определено не е измислица според мен.
технократ:
--- Цитат на: Радико в Ноември 26, 2020, 07:03:11 pm ---Не знам Технократ. Може да може може и да не може. Когато ми светне идеята в главата ще я споделя. За сега мога да кажа само:
Не знам. Иначе определено не е измислица според мен.
--- Край на цитат ---
Не разбрах обаче как този ефет се получава, с какви намотки, може ли да се направи в гараж. Мисля че не казват подробности и крият, как се постига ефектът. Не вярвам да е сложна установката за постигането на този "извънгабаритен магнитен ефект". Така поне аз го определям.
GreenHulk:
Доколкото разбрах в цилиндър от намотана кръгово жица слагат по оста в средата проводник и пускат ток.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия