Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Вашите експерименти

Моля за малко помощ (вод. клетка)

<< < (17/29) > >>

Lido:
mzk - железен си :D

eiffel65:
Ми то отдавна  не се говори по темата !

Lido:
Малко съм зает сега но до няколко дена ще пиша за проекта :) . Аз още чакам Радико, да даде чертеж и малко обяснения за водния клапан. А, да питам проблем ли ще е ако след бъблера не сложа арестор, а направо във филтъра? Може ли да гръмне?

eiffel65:
Според мен аз лично не съм имал проблем и без арестор. Бъблера е достатъчен за охаждане и др. функция му е както питаш и водна защита за обратен огън. Четох някъде за тестове с 10 метра от най-тънкият маркуч и когато се угаси пламъка не успява да стигне до бъблера. А и при мен е така, защото ми е в багажника. Според мен трябва да се стремиш да не му правиш  много съпротивления на газа, щото нали се сещаш, че той е с атмосферно налягане?
Дори съм мислил и за този факт, идеята ми беше да направя отвор да навлиза отвън въздух, а при двигателя да го вкарам във вакумният маркуч на карбуратора. Някой ако го е пробвал това да каже възможно ли е да работи?

Lido:
eiffel65 , твоята клетка самоделка ли е? И на колко ампера ти работи? Каква икономия имаш? Аз мисля моята да я монтирам отпред при двигателя.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия