Справочници, схемотехника, теория > Теория на измерванията
Фактор на мощността
Михаил Кузмов:
Благодаря dymelsof, писал си минута преди мен. Да, посъбрал съм подобна информация ще прегледам и тази. Всичко би ми било от полза.
Разполагам с някои чипове и IGBT за начални проби. Става въпрос за 1200-1500 W.
juliang:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Юли 19, 2017, 10:03:50 pm ---Не си ме разбрал правилно. Най общо казано, реактивните консуматори са различни резонансни вериги. Когато синусоидата нараства, там във върховата част, тези вериги се зареждат с енергия. Когато синусоидата пада, и преминава през нула, консуматора резонирайки връща заредената енергия обратно в мрежата. Това се изразява в четни на мрежовата честота хармоници. Сумирайки се от много консуматори, тази енергия се опитва да спре въртенето на генератора. Това имах в предвид, под шматкане на енергия напред-назад. Надявам се сега да е ясно, защо е нежелателно връщане на енергия в мрежата. Ако един консуматор с PF=1 консумира 50А от мрежата, то ако PF падне на 0.5 този консуматор ще трябва да дръпне 100А за да изпълнява същата функция. Респективно този удвоен ток създава увеличен ленц ефект в генератора.
--- Край на цитат ---
Та това се опитвам да кажа и аз, само че по малко по-различен начин :)
Не разглеждай променливия ток от камбанарията на правия. Един консуматор не консумира 50А от мрежата през цялото време. Представи си един ел.мотор. В момента в който срещу намотката на статора няма намотка на ротора консумацията му е много по-голяма отколкото когато срещу нея има намотка. Затова и мотора качва консумацията си когато се натовари - защото ротора почва да закъснява спрямо идеалната си позиция. Когато мотора е разтоварен консумацията му е малка защото ротора не закъснява. ОЕДС на ротора връща мощност в статора, която се съпротивлява на протичането на енергия от мрежата. Като натовариш мотора тази ОЕДС не идва в точния момент, закъснява малко и почва да измества тока спрямо напрежението. Тоест мотора иска да черпи повече ток не така както е според закона на Ом - тогава когато напрежението е най-голямо - а в един по-късен момент, когато напрежението вече почва да спада.
Кондензатора пък действа наобратно - той може да погълне огромно количество ток още в момента в който се появи някакво напрежение. Докато напрежението се катери по синусоидата кондензатора вече се е напълнил и не ще да поема повече енергия => тока намалява. В момента в който напрежението превали баира на синусоидата кондензатора е способен да изхвърли за време клонящо към нула цялата събрана в себе си енергия, да отдаде огромен ток и след това ... просто става пасивен елемент. Така чрез кондензатор пък можеш да дръпнеш кривата на тока преди тази на напрежението.
dmitarp:
По твоята логика излиза, че натоварен мотор влошава повече фактора на мощността от колкото мотор, работещ на празен ход. В действителност е обратното.
krasias:
juliang, интересно какъв е този електромотор който в даден момент "срещу намотката на статора няма намотка на ротора". Ами такъв двигател май ти си го измислил, такъв двигател ще спре да се върти.
juliang:
--- Цитат на: dmitarp в Юли 20, 2017, 01:26:17 pm ---По твоята логика излиза, че натоварен мотор влошава повече фактора на мощността от колкото мотор, работещ на празен ход. В действителност е обратното.
--- Край на цитат ---
Нещата зависят от конструкцията на мотора, от това колко е натоварен ... изобщо от много неща. Не е коректно да се обобщава така. Да, и аз не съм докрай прав, но се опитвам да го визуализирам по-ясно, без да задълбавам толкова в конкретиката, защото явно доста хора изобщо не са наясно какво се случва. Което се и вижда и от по-долния коментар...
--- Цитат на: krasias в Юли 20, 2017, 02:49:00 pm ---juliang, интересно какъв е този електромотор който в даден момент "срещу намотката на статора няма намотка на ротора". Ами такъв двигател май ти си го измислил, такъв двигател ще спре да се върти.
--- Край на цитат ---
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия