Форум > Препратки, сайтове, източници
НОВАТА ЕРА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ЗАПОЧВА НА 6 (21) СЕПТЕМВРИ
Seeker:
Не си налагам мнението си на никого, но не търпя когато се лъже или се пропагандират недоказани или откровенно политически концепции. Всеки пост в този форум трябва да бъде обективен и базиран на съществуващи физически ефекти, иначе става зона за научна фантастика и мистични отклонения. Не съм предубеден към никого, най-малко към Кеше.
Само погледни заглавието на нишката - обещаните разкрития на Кеше през септември месец не се състояха, а се отложиха за януари или някой друг път. При такава гластност и всеобща еуфория на населението на Земята, единственото което може да си помисли човек е че Кеше е измамник, който няма какво да покаже!
Или ти мислиш по друг начин?
Въобще не съм намесвал илюминати или други недоказани организации. "Череп и кости " е организация на випускниците на Йейл. И не ме питай какво е Йейл.
Четете повече и мислете обективно, защото от мързел и свободно фантазиране държавицата ни е на това дереже!
merlinbg:
Не става въпрос за илюминати и всякакви други конспирации, просто човека е поредния ИЗМАМНИК. Ако живота на някой изобретател (който е решил да даде на света безплатно най-великото изобретение) е застрашен от мултинационални компании, не е ли по-лесно и по-сигурно да разпространи изобретението максимално бързо и достъпно за възможно най-голям брой хора? Логиката подсказва че е така. Ако аз съм изобретателя бих го качил на 100 места в интернет, и бих казал всеки да го сваля и разпространява колкото може повече. Когато съм дал на света пълния комплект документи, и всеки който го разбере може да го репликира, тогава ще съм спокоен за живота си. Защото поне 1000 човека по света ще могат да го направят и разпространяват, а мултинационалните компании не мога та се справят с всички. Ако искам да лъжа и да печеля пари. тогава ще пускам на месец по лъжичка фантасмагории, ще продавам: книги, патенти и неработещи устройства. След това ще обвинявам хората които са ги закупили, че не могат да ме разберат и че проблема е в тяхното интелектуално ниво. По ясно от това не мога да го обясня. Сега оставам на вас да вярвате сляпо или да проявите здрав разум. В религията те карат да вярваш сляпо и да не задаваш въпроси, а в науката нещата се доказват с опити, които могат да се повторят и за въпросите има реални отговори. Надявам се тук да има повече хора, които обичат науката а не религията.
Стана малко дълго и трудно за четене за което се извинявам.
FRIENERZHI:
До последните два поста , АМИ НЯМАТЕ НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА В УЛИЧАВАНЕ НА ВЪПРОСНИЯТ КЕШЕ КАТО ИЗМАМНИК. Какво повече да ви обяснявам , вие навярно не сте малоумни малчугани за да разберете това. Стигам до заключението че само от завист и злоба могат да се стигнат до такива предконтекстуални тълкувания. Аз не съм фен на Кеше , но не и по този начин. "Лисицата видяла че гроздето е далеч за да го стигне, и рекла , а то е залено . ;D
Seeker:
Много умно заключение! : ;D
Не четеш FRIENERZHI, не четеш......Доказателствата са пред очите ти, но когато не искаш да ги видиш никой не може да помогне.
Но ползваш една дума, на която съм сигурен че не знаеш смисъла - "предконтекстуален" , иначе няма да я използваш в случая, и когато нямаш какво да кажеш отваряш темата за злобата и зависта - това е много банално.
merlinbg:
Добре малоумен съм. Сега доволен ли си ??? И аз мога да използвам определения и нецензурни думи и вярвай ми много съм добър, но не го правя. Очаквам подобаваща реакция(извинение).
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия