Форум > Препратки, сайтове, източници
НОВАТА ЕРА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ЗАПОЧВА НА 6 (21) СЕПТЕМВРИ
FRIENERZHI:
Може да заминат двама трима , от неправителственна организация , да видят какво е това , и да си кажат мнението , хубаво е с тях да присъстват и компетентни физици експериментатори. Доколкото разбрах, Кеше се е съгласил и на не правителствени хора да даде технологиите си.
velstar:
Да, това имам в предвид. Аз съм, кандидат да замина. Трябва ми човек който знае добре технически английски. Ще пишем на Кеше и ако отговори и ни насрочи среща, ще хванем самолета и сме там. :)
Радико:
Тук има много хора които са влюбени в всичко свързано със свободната енергия и от заслепение не виждат фактите.
тоя "Пич" има фондация, използва радиоактивност и търси представители на великите сили.
По мое скромно мнение търси пари и предлага удобно основание всяка фри енергия да бъде обявена за опасна, с двойно предназначение и съответно забранена за свободно добиване и заграбена от същите "велки" сили.
не му се радвайте на този Кеше по скоро трябва да ви притеснява.
velstar:
Може да си прав Радико. Всичко става при закрити врати, няма репортери, няма новини има само в руската преса. Аз вярвам че технологията е реална и съществува, но се съмнявам че ще я пуснат за масово използване. По скоро, същите хора които сега дърпат конците ще сложат ръка върху нея и ние само ще си мечтаем.
Затова да запретваме ръкави и да експериментираме! Сами ако не си направим генератори на свободна енергия, няма никой да ни ги даде на готово! ;)
h2motor:
Радико - той няма приложима технология ! Виж му патентите какви са смешки. Сложил реактор работещ на принципа на планетата в 9 волтова батерия, остава и да го е направил - този реактор трябва да е с размери на планета обаче. Това, което изнася като знание отдавна го има и в "ю туб" има клипчета как се разпада вода с много малко енергия и плазма, да но веднага се запалва водорода и няма апарат, машина която да оползотвори тази енергия. Този Кеше просто се подиграва на енергийно зависимите !!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия