Форум > Препратки, сайтове, източници
НОВАТА ЕРА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ЗАПОЧВА НА 6 (21) СЕПТЕМВРИ
EDM electronics:
--- Цитат на: altium в Септември 08, 2012, 12:40:42 pm ---1. Всички клипове на НЛО в Интернет са на летящи балони и хвърчила или са просто постановка...........
2. Филмите, снимани "по действителен случай" се оказват снимани в полите на Витоша (пишеше го в текста след края на филма, както и имената на българските актьори).
--- Край на цитат ---
1.altium, от къде си сигурен, че всички клипове са "постановка". Аз лично не клипове, а наживо съм виждал не веднъж НЛО /не е било балон или друга глупост/, и сега на тебе ли да вярвам или на очите си?
На следващо място, най-добрият клип сниман някога с НЛО е от 1968 год. в Русия, придобил публична тайна - изнесен от архив на КГБ. Този клип е изследван от най-големия филмов специалист в Русия и друг такъв в САЩ. Тези експерти твърдят, че кинолентата е на 100% автентична, няма и грам съмнение за автентичност - ако това не е доказателсво, кое тогава?
2. Не всички клипове с НЛО са снимани в полите на Витоша. Не бива да се правят изводи от това, че някой е полудял и решил да си прави фалшиви клипове. Ако следваме тази логика, понеже колегата Теофилиус пусна "по действителен случай" такъв фрии енерджи клип - е тогава СЕ няма!
Нека всеки да си вярва в каквото си ще. И аз вярвам, че повечето хора са произлезли от маймуни, но не и аз......
velstar:
Напълно съм съгласен с EDM electronics!
Аз също бях скептично настроен на тема НЛО, но когато го видях за пръв път си промених всички закостенели възгледи. Просто съзнанието и очите ми се отвориха и прогледнах. Четири пъти съм наблюдавал НЛО и нито веднъж не съм бил сам, така че не ми се е привидяло, то си беше реално! Тези обекти съществуват и са реални! Друг е въпроса за произхода им, може да са построени в секретна база на Земята или може да са със извънземен произход, но технологията съществува. Евгени Подклетнов и Джовани Моданезе за пръв път успяват да екранират гравитацията с въртящ се свръхпроводников диск. Това намалява 2% от масата на всяко тяло в близост до диска. Принципа работи! Плазмата е най добрия свръхпроводник и тя дава най добрите условия за екраниране на гравитацията, защото може да покрие целия обект, при което е постигнато намаляване на теглото на обекти до 89%. Професор Акуино публикува цялостна теория, за екраниране на гравитацията на квантово ниво, която се изследва в лаборатории. Има проведен експеримент от "JLN Labs", публикуван на сайта им. Друг принцип е контраротацията или ротация на маса по две оси. Всеки може лесно да си направи експеримент в къщи, за да се получи ефект на намаляване на теглото. Който се интересува нека да ми пише на скайпа, за да му изпратя чертеж на модел, за да експериментира и да се убеди сам.
По темата за Кеше, вярвам че човека не би си измислял всичко това, с някаква комерсиална цел... Ако Кеше е измамник, то би трябвало и всички хора от фондацията да са измамници, защото работят заедно и подкрепят каузата. Още повече, виждам смисъл и логика в технологията му, макар че информацията е доста оскъдна и преди всичко общи приказки. Вярвам в тази технология защото тя не се е зародила във фондацията на Кеше, има изобретатели преди него, които дават теоретична основа. Например Ледскалнин публикува теорията за двойнствената структура на магнитните полета и тяхното взаимодействие с гравитацията. За същото говори и Кеше, като добавя и водородна плазма, би трябвало да увеличи ефекта- логично е.
Това си е моето мнение по въпроса, не искам да убеждавам никой, но много се надявам Кеше да постигне целта си и технологията да стане достъпна за всеки. :)
Seeker:
Темата започва да се мести от Кеше към НЛО. Който вярва - да си вярва, негов си е избора, но без да насажда това на другите. Има друга нишка в форума за НЛО.
Нека да изчакаме 21 и тогава да коментираме Кеше и неговата фондация.
На 21 ще разберем има ли работеща технология или няма, и дали ще настъпи новата ера в човешката история или ще я караме както си знаем.
FRIENERZHI:
--- Цитат ---Темата започва да се мести от Кеше към НЛО. Който вярва - да си вярва, негов си е избора, но без да насажда това на другите. Има друга нишка в форума за НЛО.
Нека да изчакаме 21 и тогава да коментираме Кеше и неговата фондация.
На 21 ще разберем има ли работеща технология или няма, и дали ще настъпи новата ера в човешката история или ще я караме както си знаем.
--- Край на цитат ---
Напълно подкрепям 8) но това, тази технология, принадлежи и на всички нас, тя не е развита само от Кеше, но и от редица неуморни труженици на свободна енергия от цял свят. Българите също имат принос. :)
FRIENERZHI:
Re: velstar
--- Цитат --- Друг принцип е контраротацията или ротация на маса по две оси. Всеки може лесно да си направи експеримент в къщи, за да се получи ефект на намаляване на теглото. Който се интересува нека да ми пише на скайпа, за да му изпратя чертеж на модел, за да експериментира и да се убеди сам.
--- Край на цитат ---
Интересува ме и искам да експериментирам, как да се свържа с теб? по скайп е по трудно, защо не по имейл?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия