Форум > Препратки, сайтове, източници

НОВАТА ЕРА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ЗАПОЧВА НА 6 (21) СЕПТЕМВРИ

<< < (8/45) > >>

coke2k:
Добре бе Наско, кажи за какво става въпрос , аз не знам хамерикански и не искам да го знам, та пльоснал си един линк и готово.....ами кажи някоя подробност.

Hacko:
Най-общо казано:
Представяне на технологиите си. За фондацията говореше. Казва, че не стои никой зад него и фондацията и е напълно независим от правителства. Казва, че всичките технологии, които той е измислил са с отворен код, и всеки който иска може да ги репликира. Стига да знае как и да разбере как работят. По принцип казва, че е опасно да се експериментира от хора, които не са наясно с квантовите закони.  Затова и за сега предлага знанията си само на правителствата, за да може правителствата да организират нещата по създаване на определени условия и база за действие.
Енергийният му реактор работи на принципа на нашата планета. Има ядро, което е с определени химични елементи и създава плазма. В патента му пише по-подробно.
Казва, че с неговата технология за анти гравитация, ще се достигат скорости от 35-40 mah. И с не повече от 1G натоварване.
На въпроса, защо не сте показали досега работещ вариант поне на видео за доказателство, той казва, че това му е застраховката. За това бил жив все още.
Много  често споменаваше да се четат книгите му. Че там е описал всичко и ще продължава да издава книги. Казва, че още преди години е имам знанията, но хората не са били готови да ги използват.
Това е най-общо което се сещам от гледането.
Приложил съм и негов патент по-долу.

mzk:
Поредните глупости.

gotiniq7:
В края на миналата година с помощта на същата тази технология иранците са пленили най-новия модел разузнавателен безпилотен самолет на САЩ. След официална учтива молба на Барак Обама самолетът е бил върнат.

http://www.star07.in/mazeto/Obama%20asks%20Iran%20to%20return%20downed%20drone.flv

velstar:
Ето интересна статия по темата:
http://g1club.blog.bg/politika/2012/08/21/novi-interesni-novini-ot-fondaciia-keshe.990708
Жалко е че Българското правителство не проявява интерес към тази технология. Прочетох изказване на Бойко Борисов по въпроса, отпратен към него от над 5000 граждани: "Дали България ще присъства, със свой представители на заседанието на фондация Кеше на 6 Септрмври"... Прочетох изказването и останах огорчен от сегашното правителство!!! :(
mzk наистина ли смятате че това са глупости....? Нима всички представители присъствали на заседанието са глупави и заблудени, понеже тези технологии са "глупости"...? Аз не мисля така...   ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия