Форум > Препратки, сайтове, източници
НОВАТА ЕРА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ЗАПОЧВА НА 6 (21) СЕПТЕМВРИ
Seeker:
@ Marto
Явно не си запознат с изискванията на патентното ведомство: не се патентоват новооткрити физически ефекти. Може да е технология , устройство или метод. И при описанието му се описва подробно как и защо работи.
Кой говори истината се разбира накрая, затова мошенниците прибират парите още в началото и бегат. Конференциите са за популяризиране идеите и за демонстрация на устройства, за да се видят на живо. И въобще не е ясно дали е иранец и някакъв друг. Ти да не си го срещал ?
Има една много весела карикатура за "ИСТИНАТА в Интернет" , дебел чичко и грозна леля си чатят : аз съм млад автомобилен състезател и самба танцьор. - а аз съм фото модел и балерина.
Брадатия:
А нещата може да са доста по-елементарни от всичките дълбоки премисляния за добруването на нациите с нова евтина енергия! Просто на Иран му трябва отсрочка на неизбежните бомбардировки от страна на Израел върху ядрените му обекти, за да може да си довърши ядрените глави и да ги монтира на ракетите си със среден обсег на действие! Пък тогава с тях ще се разговаря на друго ниво! Няма мюсюлманин мислещ за добруването на друговерците! Това си е мое мнение и не ангажирам никой с него!
mzk:
Не осквернявайте форума с политика!!! >:(
Rennie Stoyanova:
И ще подпишете ли петицията "Уникален шанс за енергийна независимост на България"?
Няма да мога да участвам в дискусии, защото съм хуманитарист по образование. Физиката ми е само нещо като първа любов, иначе съм лаик. Но понеже мога да ползвам английски за четене в интернет без помощта на гугъл преводач, съм ходила на разни места за алтернативна физика и енергия и съм чела и за Никола Тесла, и за мистериозно починали негови последователи, и за живи и здрави "еретично" мислещи съвременни учени, които оспорват Айнщайн и твърдят, че науката е поела по крив път след него. Правият път е бил посочен от Тесла.
Петицията "Уникален шанс" е в подкрепа на иранския учен Кеше, който работи в Белгия и е патентовал две интересни изобретения в Европейското патентно бюро. Той може би е едва в началото на изследванията в тази област - в това отношение нито е първият, нито ще бъде последният. Новото е, че този човек предлага безплатно лицензите върху изобретенията и изследванията си на учените от цял свят или по-точно обявява, че ще ги предложи на 21.09.2012 г. Кани посланиците на всички интересуващи се държави, вкл. нашия бг посланик в Белгия на среща на 6.09.12. Петицията е за това - да накара нашите управляващи да се изкажат и то не без да са видели, премислили и внимателно предали посланието по официални канали на нашите учени.
Marto:
Според мен тази петиция не е добре замислена. Така както е написана прилича повече на заплаха за сигурността на държавата. Това което ще видят политиците в този текст няма да е "нови технологии", а "1. От този момент, международните граници ще престанат да имат реално значение". Че даже е точка едно в списъка - сякаш това е най-важната промяна която ще настъпи. Това ще ги стресне и те по-скоро ще се дръпнат, отколкото да приемат. Според мен тази точка изобщо не трябва да се споменава в подобни текстове.
Абе това няма никакво значение, защото те вече са запознати много по-добре от нас с тези неща...
П.П. Има нови земетресения в Иран, ама това е нормално за Иран :)
Дали ще се стигне до конференцията на 6 септември или ще им изпратят и армията малко преди това?
Дайте да залагаме, че няма време...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия