Форум > Препратки, сайтове, източници

НОВАТА ЕРА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ЗАПОЧВА НА 6 (21) СЕПТЕМВРИ

<< < (40/45) > >>

teofilius:
Технологията е оригинална. Нужно е само на входа да се подаде 220 в на 50 Херца, останалото и най-важното го прави плазмата и технологията която на изхода изкарва също 220 в на 50 херца.

PyroVeso:
Джихада с дъмбелите треби рибата...

А за "генератора" - немам думи. Едно време в ТНТМ по време на соц.-реализма повече ги изпипвахме нещата...

Явно г-н Кеше си е поставил нелеката задача да определи каква част от населението на Земята има IQ под 30. Но очевидно са болшинство...

Vetap:
Кокошето яйце е "гравицапата" - от онзи руския филм "Кин дза дза". Без него нищо няма да стане. И за да го получите трябва да снесете 300 евро - донейшън.

Ksurnev:
Когато Каше каже КУ, Ацето отговаря с КЮ!!!
Само, че плащането не е с кобрит!!

nizo:
Почти съм сигурен, че може да стане и с жълтък на сварено яйце, но трябва да се лакира. Става и с яйце! Аз си сглобих един такъв генератор и наистина работи. Значи взех разклонител и в едното гнездо сложих сварено яйце с въглеродно покритие. Включих разклонителя в контакта и на всички гнезда имам около 223V/50Hz, дори една лампа като включих и ... светна.   Доста обещаващи резултати, според мен. Интересно, че дори когато изключих разклонителя, то лампата продължи да свети още 3 минути, което искрено ме озадачи.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия