Форум > Препратки, сайтове, източници
НОВАТА ЕРА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ЗАПОЧВА НА 6 (21) СЕПТЕМВРИ
PyroVeso:
+10 за EDM! :)
edin:
Аз пък искам, да видя разсъждения относно целта на мистър Кеше. Какво в крайна сметка цели, със странната си методика?
dmitarp:
Целта е ясна, по-добър живот за себе си и за семейството си.
EDM electronics:
--- Цитат на: edin в Ноември 04, 2015, 10:40:48 am ---Аз пък искам, да видя разсъждения относно целта на мистър Кеше. Какво в крайна сметка цели, със странната си методика?
--- Край на цитат ---
Те много хора искат като тебе, но най-правилното разсъждение е "поживём - увидим". Всичко останало е грешно и прибързано към настоящия момент. Все още Кеше нищо не е разкрил на света. Ако искаше да го направи, то с един клип от 10 мин. можеше да покаже как сглобява двата чарка на кръст и как от тях започва да блика свободната енергия. Не е необходимо да изучаваме цялата квантова физика сега, да четем книги, та да си направим нещото. Ноооооо... поживём - увидим!
Петър:
--- Цитат на: edin в Ноември 04, 2015, 10:40:48 am ---Аз пък искам, да видя разсъждения относно целта на мистър Кеше. Какво в крайна сметка цели, със странната си методика?
--- Край на цитат ---
Едната цел вече е постигната - някой да е чул (чел) скоро за "ядрената програма" на Иран !!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия