Форум > Препратки, сайтове, източници

НОВАТА ЕРА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ЗАПОЧВА НА 6 (21) СЕПТЕМВРИ

<< < (30/45) > >>

hyparh:
Всеки може да си изработи MAGRAV (магнито-гравитационни) намотки по подробно описния начин (първия линк на ip и на HristoDimovHristov). Необходими са 20-30м/1,6мм меден проводник без изолация за 3бр. MAGRAV и газова горелка за нанопокритието. При това устройство Кеше няма предвид плазма в смисъла в който обикновено се възприема (горещ газ), а по-фино състояние на материята, т.е. ефирен газ. Трябва да се проведат опити :)

EDM electronics:
RUS, можеш ли да обясниш как се получава плазмата в тоя генератор? Постоянен магнит добре, но той плазма не прави. За да има плазма трябва високо напрежение. А за да има високо напрежение трябва да е ниска концентрацията на газа, защото иначе пада съпротивлението на разряда, той се ограничава на ниска стойност, като ценер и става тлеещ разряд. Така и не разбрах как я прави тая плазма???

На мен направата не ми изглежда сложна. Стига да има доказателства, че това нещо работи, ще се намерят хора, които ще направят обемите с газ и т.н. газови механики.

Прегледах материалите, но така и не схванах как действа този реактор /ще да е от незнанието на английски/. Така и не видях работещ реактор също, само теория.

Интуицията и логиката ми подсказват, че генератора на Кеше е работещ. Няма как някой да влага толкова енергия, усилия от толкова време, само за да излъже и заблуди някого. Какво ще спечели от това? По скоро си мисля, че няма да се каже 100%-ната истина. Ще се скрие малка, но важна подробност за работата на генератора. Но ще видим какво ще се случи следващите дни...

edin:

--- Цитат --- няма предвид плазма в смисъла в който обикновено се възприема (горещ газ), а по-фино състояние на материята, т.е. ефирен газ.
--- Край на цитат ---

Според Тюрен, в етера е всичко в колоидно състояние, в йонизиран вид. Аз смятам, че точно това колоидно състояние е плазмата на Кеше, а намотките му, са фантомите, които привличат електрическите заряди от етера.

EDM electronics:

--- Цитат на: edin в Ноември 01, 2015, 10:46:15 pm ---Според Тюрен, в етера е всичко в колоидно състояние, в йонизиран вид. Аз смятам, че точно това колоидно състояние е плазмата на Кеше, а намотките му, са фантомите, които привличат електрическите заряди от етера.

--- Край на цитат ---

Аз досега знам само едно значение на плазмата. Сефте чувам, че имало и друго понятие плазма, която няма нищо общо с конвенционалната плазма. И кога и къде Кеше говори за етер? Аз мисля, че той борави с общоизвестни и доказани понятия, а етера не е такова.

edin:
Разбира се, че ще говори с общоприети понятия. Нали кукловодите, са му казали така ;)
Нека говори. Човек, като знае, за какво дефакто става дума, термините на са от решаващо значение.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия