Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Резултати от тестове на горивен оптимизатор от caduceus
Михаил Кузмов:
caduceus ! Мисля че е редно, вече да имаш списък с автомобилите на които твоите (К) дават резултат ! Давам ти пример VOLO performance ! Имат огромен списък на автомобили, по марки и години ! Дистрибуторите им, могат да си изтеглят софтуера, и да програмират според модела автомобил, контролера ! Веднъж вкаран в OBD 2 куплунга той се намесва в работата на ECU модула на двигателя ! Промяната на всички параметри могат да се наблюдават ! В крайна сметка, какво може да се наблюдава при теб със специализиран софтуер ?? Каква промяна да се очаква при наблюдението ?? Въпроси на които, вероятно имаш отговор ! Дай този отговор на компетентни хора, за да те подкрепят при положителни резултати !!
caduceus:
Разбира се че имам. По-лесно е да се каже на кои не става, защото са няколко марки. Всички модели на VW от Голф 4 нататък, съответно с такива двигатели са също Шкода и Сеат. Форд и Шевролет също - бензинови и дизели. Един неуспешен опит и на Ягуар, както и един с Хонда Акура. Това е като марки - обясних по-горе защо не става - софтуерна забрана в компа. Сега дали е заради арабите дето имат акции във VW и американците дето също произвеждат петрол, не е много ясно... Особеност - Ауди например е част от VAG, обаче при него всеки тип оптимизатор работи чудесно.
На кои марки става без никакъв проблем и е правено нееднократно - Мерцедес, БМВ, Ауди, Опел, Пежо, Ситроен, Рено, Нисан, Мицубиши, Субару, Тойота, /за Волво и Сааб нямам спомен/, Хюндай, Киа, Деу. Това са най-разпространените коли и са 85-90% от пазара. Може да съм забравил нещо, но ако има някой интерес към определена марка, да пита и ще бръкна в базата данни да видя.
Всичко, що е на газ с обикновена уредба може да се регулира ръчно - без никакво изключение, тогава няма сензори и електроники и нещата са ОК. Включително и тези дето не се самонастройват от VW групата и останалите такива.
Всичко, що е с газови инжекциони и оптимизаторите ми работят при него на бензин, се настройва автоматично и при газ - стига да му е закачена бензиновата ламбда при монтажа на газовата /не както правят Ланди Ренцо - откачат я и настройват ръчно/. При закачена ламбда и добре реагираща кола, вследствие подобреното изгаряне бензиновите дюзи се затварят сами /падат инжекторните времена/ и газовите ги следват /вижда се на програмата/. При тези от проблемната група - може да се настрои газовият инжекцион ръчно през програмата и да се заобиколи софтуерния блокаж при бензин.
При дизелите - всичко с ламбда сонда което не е от проблемната група е ОК. Това са коли пр-во след 2005 г, като в периода 2001-2005 едни имат сонда, други не. Скоро сложих на един Мерцедес 2002 комънрейл, който си имаше всичко и падна с 1,5 литра навън и с 2-2,5л. в града. Т.е. когато няма компромиси, както е при добрите марки - всичко е ОК.
Някои дизели от ранните комънрейли до 2006 -2007 г. имат добра реакция, но след 2007 почват масово софтуерни блокажи. Почти без изключение това е при камионите. Само една-две марки правят изключение /Рено и Мерцедес/ но тестовете не са съвсем пълни и не мога още да коментирам.
Конкретно по въпроса на колегата Кузмов - ако някога имам работен контакт с производител /а това ще стане рано или късно/ или още по-лесно - тунинг фирма със възможности да променя софтуер и маха забрани за обедняване от посочения тип, нещата ще се оправят при абсолютно всички марки. Проблемът не е във оптимизаторите - всеки ДВГ е построен на едни и същи принципи с малки разлики. Въздух, гориво, компресия и искра /или самозапалване при дизелите/. Има ли достъп до аванса и смесообразуването, край на играта със забраните в софта!!! Това е.
Поздрави
ПП
Дистрибуторът ми във Холандия прави точно такъв списък със всички възможни коли и снимки на монтаж при всяка, за да може клиентът да види конкретния монтаж при неговата :) Според мен е излишно, защото вариантите на монтаж за само няколко и нещата се изчерпват с тях
Поздрави
PyroVeso:
Понеже caduceus продължава да наглее, продължаваме и ние да си казваме истината в очите...
Не е въпросът ДАЛИ от оптимизатора има някакъв ефект (визирам цитираната анкета), а КОЛКО е този ефект?
- Отговорът е: до 5%!
Ако трябва да се вярва изцяло на анкетата, то излиза, че при някои хора е имало дори влошаване на работата на двигателя, вследствие приложението на оптимизатора! Това би трябвало да е принципно невъзможно, което пък навява на мисълта доколко вярна и обективна е самата анкета изобщо.
Следващият логичен въпрос е: Струва ли си този ефект цената на оптимизатора и за колко време се избива тя?
- Отговорът е: За обикновен човек, който ползва автомобила си по 5-10-15-20 километра на ден (например за да ходи на работа) - не! Рентабилността клони към нула, а срокът на изплащане - към безкрайност.
Друг въпрос, който възниква покрай тези е: Колко по-ефективна е технологията на caduceus, в сравнение с другите конкурентни технологии (с подреждане на магнити около горивопровода), предлагани от руснаци, украйнци, американци, евреи, българи и какви ли още не?
- Отговорът е: На практика - николко! Нещо повече - всичките тези технологии и продукти страдат от самонадценяване... В рекламите пише едно, а на практика излиза съвсем друго, и то за съжаление - не в полза на потребителя.
Аз съм практичен човек - въобще не ме интересува Шраубергер или Айнщайн какво били казали и по колко Нобелови награди имат. Не ме интересуват и принципите, на които работи едно или друго нещо - важното е ТО ДА РАБОТИ според обещанията и очакванията, ако ще и черна магия да използва за това...
В случая важното е че не работи - нито според обещанията и очакванията, нито за парите си...
Друго нещо, което буди любопитство: Въпреки че caduceus НЯКОЛКО ПЪТИ вече се връцва от форума като ощипана госпожица, заклеймява ни колко сме тъпи, обявявайки, че "приключва с нас и с този въпрос" , и ни пожелава "много здраве", той продължава отново и отново да се връща и да пише тук! Даже си направи собствен сайт - garaja.net (което е едно изключително долно и гнусно плагиатство от името на mazeto.net, с надеждата да се облажи за сметка на популярността на този сайт...), но въпреки това продължава да идва тук - къде чрез протежета, къде лично. Защо ли? Много ясно - за нови лапни-шарани! Които неговият сайт и останалите му напъни явно не успяват да му осигурят...
И още нещо: Единственият завод в България, където се сглобяват автомобили (китайските Great Wall) се намира в Ловеч, на няколко километра от caduceus. Защо след толкова години всеки един от тези автомобили не е снабден тайно или явно с оптимизатор? Нали се борим за екология, за икономичност? Всеки литър или десета от литъра в разхода надолу би могъл да наклони везните за потребителя относно избора му на тази или друга марка автомобили....
За raider777: Колега, като си толкова доволен, събери още 10-ина шофери като тебе, нека caduceus им монтира БЕЗПЛАТНО по един оптимизатор, а вие направете с него... ("джоинт-венчър" ли се казва, "франчайз" ли се казва там..) - от всяко спестено благодарение на оптимизатора евро му давайте половината на човека! Така само за месец или дори за по-малко ще си избие вложените оптимизатори и цялата работа ще тръгне на голям ПЛЮС за всички! Хем ще издавите всички с най-евтините и най-екологични превози в Европа!
caduceus:
Ето затова не искам да ви пиша във форума - "наглее, ущипана госпожица" и прочее думички от разни невежи тъпанари /да кажа и аз в същия тон/ не приемам. Пишете си сами като допускате това отношение. Аз си имам работа и собствен форум, където хората са нормални
az_skeleta:
Пировесо, Аиде сега малко сметки.
Понеже явно не ти се смята аз ще ти ги напиша да ги прочетеш.
При разход 10/100 и средно 27км на ден това прави 10 000 км.за година. За тия 10 000 км си изразходил 1000 литра гориво. При 5 процента икономия това дава 50 литра гориво. сметни си ти цената за банзин и дизел. Излиза че за по малко от 2 години си го изплатил. За газ е повече време, но пък никой не би си купил такъв вид устройство ако пали колата веднъж на месец и минава с нея 30км.
Ефектите които са побликувани на сайта на Кадуцея са все над 15%, така че срока май падна под година.
За да не си мислиш че го защитавам ще ти кажа само че и аз съм от щастливците при които не работят К3, и той поне 5 пъти ми е предлагал да ми върне парите. Аз обаче им намерих по различно приложение, което не е за тоя форум.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия