Справочници, схемотехника, теория > Трансформатори, силова, захранваща и стабилизаторна схемотехника
Безтрансформаторно /кондензаторно/ импулсно захранване.
emilvtc:
"Меката" комутация тотално скапва ефективността на захранването, защото транзисторите започват да "пекат", а също и резисторите от "RC" групите ...
(кондензаторите също пекат - електродите им (от активното съпротивление) и диелектрика им (от загубите в него ) )
Освен това филтъра на входа няма как да не е индуктивен, така че пак имаш индуктивност ...
А-ми така и така ще имаш индуктивност - нека да е на правилното место в схемата ...
Относно размера на трансформатора - правиш го импулсен и го "клатиш" с висока честота и проблема с размерите му са ти решени ...
Има 50W захранвания, на които навивките са направени с пътечки на печатната платка , на която директно са "залепени" феритчетата на магнитопровода... Погледни сайта на "Magnetics" за повече инфо по въпроса ...
Радeв:
Все още мисля че има хляб в този проект. Тази вечер го започнах. Малко ми остана да завърша прототипа, тогава ще споделя реални резултати и снимки.
Индуктивностите са на око колкото да обират малко от стръмността на импулса при заряд/разряд на кондензатора. Честотата на 555 таймера варира м/у 600Hz и 4kHz. Единствено ме притеснява да не се "срещнат" транзисторите, тъй като не съм предвидил закъснителна верига. Виждал съм в схеми на полумостови схеми управлявани от 555 да използват светодиод последователно на базата.
valex:
Радeв
Едната двойка на кондензаторите от 1 uF и индуктивностите може да се махне. Те са последователно във веригата на товара. Евентуално могат да се увеличат стойностите. За управление на транзисторите виж драйвера IR2111.
555 няма добра симетричност на сигнала. От там кондензатора в товарната верига няма да работи на симетричен ток.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия