Форум > Филми, видео лекции
Уникален филм - тороиди, НЛО, Свободна енергия, изобретатели, извънземен Разум
vesod:
Хубаво започна филма, ама свърши напудрено и розово :) . Половината пари за филма да бяха отделили да репликират устройство за свободна енергия, щеше да е по- добре.
Предполагам повечето от вас са гледали този филм, ако ли не, приятно гледане.
http://hdbox.bg/w/uc-a40edf6d?set_accept=1
GTV:
Някога в един друг форум бях написал че ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНОТО ОБЩЕСТВО СЪЗДАВА ВИСОКО-ТЕХНОЛОГИЧНИ ОТПАДЪЦИ и някои хора се чудеха как така нови продукти могат да се третират като отпадъци. Но фразата ЧЕ НИ ПРОБУТВАТ БОКЛУЦИ е известна от няколко поколения. Началото на филма като че ли доказва това. Сега бих допълнил че Високотехнологичните отпадъци могат да бъдат и МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ, стига да излезеш от контекста. Дошло е време да мислим многопластово и извън контекста.
Поздрави.
Maistora52:
ЕДМ, умен мъж си, а се заяждаш все едно ти е спорт и ти тренираш да не загубиш форма!!! Ще ти трия мненията и постовете, които не са по темите или съдържат обидни или хапливи забележки. Въздържай се от лични отношения на публични места - не ти прави чест! - Опитваш се с "подли провокации" да окепазиш имиджа на целия форум... Аз лично теб да съм те засегнал с нещо? - моля? - да, за всеки случай изразявам извиненията си! Но и ти трябва да направиш същото! - дръж се възпитано, защото тук не е съдебна зала и ние не сме подсъдими. А кой какво прави със своите идеи, дали и как ги реализира на практика, дали и как ще ги сподели, дали са истински или не, не ти дава правото да търсиш нечия сметка. Ти, например, защо не публикуваш свои разработки тук... а само приказваш и клеймиш с махленски квалификации... направи си, моля те, съответните изводи!
...
Чудесен линк даваш vesod. Филмчето е изключително поучително и много в тон с темата.
...
... а иначе форумът не е мой и възпитанието ми ме възпира от плещене на глупости и простотии!
...
--- Цитат на: Иван Димов в Август 24, 2013, 12:35:27 pm --- Майсторе, няма какво да умуваме - решението е живот в комуни. Я вижте в Швейцария комуната Метернита - имат си "Тестатика" (ток без пари), имат си собствена телефонна мрежа и даже телевизия май. И освен това са обещали да раздават по един генератор на комуни, подобни на тяхната.
--- Край на цитат ---
Имат си, братко Иване. Защото това е Швейцария... а не циганията на България, особено като в някои Сливенски квартали, от които имам преки впечатления...
И аз от доста време обмислям идеята за комуните, но все стигам до заключението, че тук е България, а повечето от българите имат убийственият навик само да хулят, не съзнавайки, че точно това е първата и основна причина за повсеместно скотският ни живот!
...
Дилема:
Битието определя Съзнанието...
или
Съзнанието определя Битието
vesod:
Ето сайт с много филми, повечето имат и субтитри.
http://kolibka.org/2.html
Иван Димов:
Майсторе, аз избягвам да гледам дълги видеа в "тубата", но това го изгледах - http://www.youtube.com/watch?v=nuNjr9pz2mU
Точно по темата е и е доста интересно, макар че е леко религиозно насочено, но информацията е полезна.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия