Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата

Експерименти на AVEX за Браунгаз и приложението на водорода

<< < (25/37) > >>

Валентин Иванов:

--- Цитат на: Bat_Vanko в Март 26, 2012, 09:50:58 pm ---@ mzk, напълно приемам критиката ти. А аз лаика си мислех, че атомните централи служат за производство на ток. Някой може ли да ме светне водорода като страничен продукт на реакцията ли е, или е съпътстващо производство. Ако не ме лъже паметта някой беше споменал, че тежката вода е онази последна капка след електролизата, а сега ще се окаже, че масово се използва за производство на водород. Предполагам защото е свършила обикновената. К'ва стана тя, нещо се оплетох като пате! ???

--- Край на цитат ---

Деутерия е Водород, някои му викат и тежка вода. В клетката се получава Протиев атомен водород, който поглъща радиация от околната среда! И след време се образува тежка вода в клетката. Но дали е една капка не знам или до половината, сега това изследваме. То май Bat Vanko i Pro Veso е един и същ човек, дето още нищо не съм видял от тях, ами само философии и злоба…..

Валентин Иванов:
До Администратора, моля проверете си кой от какъв IP адрес пише, вече стана банално
един и съши човек да се прави на професор с различни псевдоними! И да досажда на реално мислещи хора.

h2motor:
 Под водороден генератор ННО електролизера ли да разбирам ? Използвайте просто дестилирана вода и в клетката  няма да остане и капка тежка вода.Този вашия електролизер не произвежда водород , той произвежда избухлив газ - миксирани в стехеометрично съотношение водород и кислород. Добавянето на такъв газ в засмуквания от двигателя въздух не е удачно при автомобили с ламбда сонда, защото тя ще засече наличие на кислород в отработените газове и в резултат електронния блок за управление увеличава количеството впръсквано гориво или ако стойностите са фрапиращи преминава в авариен режим и автомобила лапа като ламя гориво.

gaco:
Има ли тука модератор?
Мисля че тази тема отдавна е за катинар и за в кофата....

mzk:
Валентин Иванов, моля да се въздържате от лични квалификации към потребителите от форума.
По отношение на тестовете - за пореден път ви каня да споделите резултатите от въпросните тестове. В тази тема се изписаха 9 страници и нито едно потвърждение. Само хипотези. Научният метод изисква да се формулира дадено твърдение, да се изследва, да се потвърди или отхвърли експериментално. В тази тема има само субективни наблюдения и схващания, дори и опит за доказателствен материал няма.

Ще поясня, че споделяне на резултат от тестове означава данни от експеримент, проведен в дадено време, с дадена установка и с измерени величини (въз основа на предварително определена методика) и т.н.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия