Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата

Експерименти на AVEX за Браунгаз и приложението на водорода

<< < (24/37) > >>

Валентин Иванов:
 Между другото от Испания дойдоха много добри новини за тестове на Водордния генератор за автомобили поръчани от Тойота. Тестван автомобил 1.6 кубика бензин с един литър минали 10 км. без добавен Протиев водород. С добавен изминали 15 км. По същото трасе и начин на каране, но явно в градски условия е тествано.

h2motor:
 Това не е новина , а поредната измама.Интересно какъв електролизер използват - РЕМ или алкален с течен електролит.

Bat_Vanko:
@ mzk, напълно приемам критиката ти. А аз лаика си мислех, че атомните централи служат за производство на ток. Някой може ли да ме светне водорода като страничен продукт на реакцията ли е, или е съпътстващо производство. Ако не ме лъже паметта някой беше споменал, че тежката вода е онази последна капка след електролизата, а сега ще се окаже, че масово се използва за производство на водород. Предполагам защото е свършила обикновената. К'ва стана тя, нещо се оплетох като пате! ???

Валентин Иванов:

--- Цитат на: h2motor в Март 26, 2012, 09:33:24 pm --- Това не е новина , а поредната измама.Интересно какъв електролизер използват - РЕМ или алкален с течен електролит.

--- Край на цитат ---

Използват нашия Водороден генератор, този на снимката с горелката, който до скоро ти го обяснявах, това не е реклама, ами който може да се захваща да си ги прави!  Не  е измама, защото и на моята кола е толкова е икономията.

Валентин Иванов:
Не е измама за всичко правим тестове, както виждаш, даже и за радиация

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия