Алтернативни енергоизточници > NEG, импулсни, трансформаторни и резонансни генератори, скаларни вълни

Трансгенератори (Мелниченко, Анквич, Громов и др.)

(1/4) > >>

GMG:
Трансгенератори.

teofilius:
Здравейте! Чрез резонанса се елиминира индуктивното съпротивление при което тока във веригата на първичната намотка нараства и зависи само от активното съпротивление и остатъчното магнитно съпротивление.  Може да си играем с кондензатори но нищо няма да стане, когато стигнем до там че да консумираме активна или каквато  и да е енергия и да я преобразуваме в някаква полезна за нас. Ако ще взимаме нещо от Никола Тесла то в случая това е искрището.  Може да използваме кондензатор така че да имаме много мощни пикове във първичната намотка и това му е предназначението а също и поддържане на постоянна честота при дадено напрежение но искрището е което намалява индуктивното съпротивление и определя честотата на кръга.  Доколкото има резонанс при трансформатора на Тесла , в дадения случай той е съсредоточен между изводите и проводниците на изходната намотка.  Ние трябва да се стремим да имаме свободна енергия без използване на резонанс в познатия ни смисъл - така няма да сме зависими от изходните товари и прочее. При използването на искрище на входа,  ще имаме максимален ток а при товар на изхода , тока на входа ще достига своя максимум ...

getca:
Здравейте, колеги...

Прикачвам малко теория за принципа на трансгенерация, открит от Мелниченко. Източник http://izob.narod.ru/index.html. Първият документ е сбор от няколко и представлява опит за теоретично обяснение на ефекта, а вторият е популярна статия в сп.Техника молодежи. Нещата са доста интересни.

getca:
Прословутият опит на Мелниченко с КПД над 1, за който иска 30$. Първият прикачен файл описва опитната постановка, вторият е видео със самият изобретател, обясняващ принципа. Който не разбира руски език има субтитри на англииски.
Обърнете внимание какво става при откачане на втората лампа в края на филма. А как мери само, бедна ви е фантазията...мощността, отделена в лампите на око... :o ???

ПП.  >:(...Видеото е доста голямо, не съобразих...Може да се тегли все още свободно от http://ferromagnetic-energy.com/member_area/ex_1/download_video/
 Ако преценят полезността му админите могат да го качат във форума.

mzk:
На нашия сървър линкът е: http://lib.mazeto.net:8080/Filmi/ferro.mp4  ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия