Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Икономия на гориво с капсули Цериев диоксид.
fade:
--- Цитат на: oneman в Октомври 12, 2011, 10:43:46 pm ---Колега fade, нещо не ми харесват сметките ти.
Икономията между 10/100 и 8/100 е 2 литра * 1.33 = 2.66 лв. на 100 км.
Тогава 480 лв. / 2.66 лв * 100 км = 18045 км пробег за да си изплатиш капсулата.
Или при твоят пробег 1000 км/месец ще ти трябва година и половина преди да реализираш реална парична икономия.
Освен ако капсулата не дава икономия от 80% ;)
--- Край на цитат ---
Абсолютно прав сте колега, цяла вечер се чудех дали някой ще го забележи :)
Вярно, че прекалено оптимистично го изкарах, усетих се по-късно днес следобед, но го оставих за да видя дали някой ще го забележи (по скоро един определен човек). Просто за забавление.
Вашата сметка е правилна!
Между другото има разни такива СеО2 капсули по alibaba.com, но там е споменато 10-18% икономия.
Изобщо мисля си, че при съвременен двигател с електронно управление на процеса да се достигне икономия от порядъка на 20% без да се променя термодинамичният процес е леко нереално но... това си е мое мнение. Даже съм решил да жертвам известна не голяма сума за да си го докажа, но с едно друго устройство дето обещава доста по кратко време за изплащане и по думите на доста от участници в този форум наистина работи, а каква е причината е друг въпрос.
kdt:
Аз също карам енергично, колата ми е 4х4 с по-широки гуми, лифтната, винаги натоварена с железа и т.н. По-осезаем ефект има при дизелите и там може да се постигне до 22% икономия. Аз лично бих се радвал и на 15%, защото съм на пропан бутан. При всеки автомобил е индивидуално - зависи от стила на каране, техническо състояние на колата, вида гориво(дизел или бензин), мястото на зареждане, качеството на горивото....Значение има и местоположението на щуцера. Аз замервам с вакумметър разреждането в колектора и така намирам подходящото място. Освен това при комън рейл и бензиновите инжекциони ефектът идва след около 700-800 километра. Този пробег е нужен за "продухването" на катализатора. По принцип капсулите са замислени през 1994 година в Калифорния, като система за удъжаване живота на катализаторите. Вторичният ефект е икономия на гориво.
brevis:
Мдааа, явно никой още не е намерил паднали в парка 480-500лв. Или сме се отдали на заниманието да счукаме на ситно церий, за да стане НАНО. Защото цената му като гледам не е кой знай колко, ама като стане НАНО виж как поскъпва! Явно трябва и да е доста НАНО, защото се оказва, че е сериозен абразив за оптическата индустрия ;D. Извън шегата- нямаме ли още оборудван колега от форума с цериев оксид?
kdt:
В парка ако имаше по 400-500 лева, щях там да живея:)
Аз имам такива капсули на колите ми. Всичките пестят гориво и вървят по-добре. При всяка кола обаче е индивидуално:
Колата на жена ми е 1300 кубика.Усеща се че върви доста по-добре и минава вместо 150 км. с едно зареждане на газ, ...176!!!
Моята кола: 2 литра 4х4 - върви с една идейка по-добре, но резултатът е повече от добър, особено на извънградско.Смъкна разхода на газ с 3 литра.
Камион на колега: за 5000 км. курс до Дания - 130 литра икономия на нафта - грубо 11% надолу.
Джип на мой приятел - 2,2 турбо-дизел, коман рейл е с разход 7/100 в момента (при 8,5 / 100 преди капсулата).
Има доста хора с капсули вече. Наночастиците не само чист церий, има и други съставки но ако ги знаех, сигурно щях да си правя и кока кола сам...Както и да е, важното е че нещата работят и резултатите са на лице.
brevis:
Няма лошо, само ми стана интересно, че такъв абразив за да го смукнеш в двигателя, трябва да си сигурен че не му вредиш.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия