Автор Тема: Реални резултати от лечение на рак с алтернативна медицина  (Прочетена 251808 пъти)

Неактивен az_skeleta

 • Активен
 • **
 • Публикации: 294
 • Пол: Мъж
Ти явно не си разбрал, че живота който живееш е твой и само твой. Някой от вън, може да ти помогне, но не и да го изживее заради теб. Та крадеца е влезнал в комшията, или заради комшийката или заради нещо ценно. Така че вратата и блиндирана да е няма да помогне. Помощта за която говоря няма нищо общо с това което описа. Повечето неща които ни се случват сме си ги избрали преди да се родим. От тук можем да променим много малко, защото променяйки дори една малка ситуация, можем да повлияем на целия свят.
 Та за рака. Според мене, никой не идва тук с желанието си да преживее рак. За мене основната причина е в емоциите. А самия причинител може да е всякакъв. Вирус, гъба, бактерия, паразит, енергиен паразит, геопатогенна зона или наказание за ненаучен урок и т.н. Важното е да се намери причината и да се отстрани. Аз не съм нито лекар, нито лечител и намесвайки се в развитието на друг човек, реално трябва да поема отговорност за него. А дали го мога? НЕ? Затова само с съвети и енергия(и то само когато е позволено).
« Последна редакция: Март 20, 2018, 04:06:33 pm от atos »

Неактивен Margarita Spiridonova

 • Неактивен
 • Публикации: 9
Здравейте отново . Изчетох всички ваши коментари и съвети ,за които съм ви безкрайно благодарна . От всеки един от вас научих по  нещо ,над което ще помисля много сериозно .  Maistora52  за селена вече съм чела и даже съм се запасила с чай от полски хвощ  . В момента търся обаче планински хвощ, защото се казва че е в пъти по-добър.Приемам допълнително и витамин С .Разбира се имам намерение да намеря още материали по поставените от Вас теми .  edin - шуслерова сол номер 11, за която говорите от къде я намирате .
 Радико, ще се съглася напълно с вас за влиянието на  раствератрола върху свободните радикали .Вече 2 години в сезона на гроздето провеждам лечение с прясно изцеден гроздов сок .Използвам само червените сортове грозде . Значи провеждам този вид лечение в продължение на около 2 месеца  плътно. Дори си слагам във фризера сок от грозде за да го ползвам и през зимата . Не съм почитател на алкохола но   мога да пробвам това което ми препоръчвате . Имаме вино наше производство -какво по-добро от това  :)
  smsi-h  Не сте ме разбрали правилно .Не приемам  небелено ленено семе, а ленено масло +извара по диетата на д-р Йохана Будвиг срещу рак.За пълнозърнестия хляб може и да имате право. Апарат за кълнове намерих и ще си го купя скоро. Приемам и прясно изцеден сок от пшенична трева . Лечебен глад не съм опитвала, макар че доста пъти съм се замисляла дали да не опитам . Биохимични кръвни изследвания са ми правени на 31 01 2018  като нивата на цитоксините са напълно задоволителни .Изобщо всички кръвни показатели са ми идеални . Слава Богу . :)
« Последна редакция: Март 20, 2018, 04:09:02 pm от atos »

Неактивен EDM electronics

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 2 603
Лечебен глад не съм опитвала...
Всъщност не сте опитвали най-мощния метод на лечение от всички познати ми. Дори когато човек си реши здравословните проблеми с този метод и организмът му укрепне максимално, по-нататъшното занимание с лечебния глад започва да връща биологичната възраст на човек назад, той се подмладява. Не, не са силни думи, а истини. Доаенът на съвременния лечебен глад Пол Брег умира здрав от ПТП на 85 г. Докторът правил аутопсията на Брег установил, че вътрешните му органи са като на 25 год. младеж. На тази възраст Брег участва в маратони в пустията при адски условия и побеждава младоци на по 20-30 г. Един друг маниак на глада за който целият свят знае е на 50 г., се явил на семинар и всички го припознали, като 16 г. тийнейджър и т.н. Казвам всичко това като факти, които потвърждават, защото едва ли ще повярва някой на личния ми опит.

Има различни видове глад - пълен, по Лидия Ковачева и напоследък Терапията Герсон /само зеленчукови сокове/. Защо зеленчукови, а не плодови, особено за рака? Ами при рака клетките са анаеробни, т.е. те вече не се нуждаят от кислород, а само от захар, за да се делят безконтролно. Лишаването от захарта ги кара да гладуват, затова при д-р Герсон няма плодови сокове и това е правилното! Терапията Герсон е лек вариант на гладуването при който се запазват силите на гладуващия и едновременно се набавят много витамини и минерали.

После, пълното пречистване на организма - черен дроб, бъбреци и най-напред червата с клизми, особено по Герсон. Въобще препоръчвам ви да си купите книгата Терапията Герсон, той е лекувал предимно раково болни и от диабет. Сега клиниката е на дъщеря му някъде беше в Латинска Америка, не помня коя точно държава.

Имайте предвид, че след гладуване направо чувството е че "летиш". Това не може да се разбере от хора любители на алкохола и цигарите, и големите киФтаци. За такива като тях всеки пропуснат ден е загуба, т.к. за тях това е основният смисъл.

Неактивен Радико

 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 5 889
 • Пол: Мъж
 • Преди сламката е гредата
  • http://martinov-radiko.blogspot.com/
 • Скайп: radiko1a
Така е EDM electronics
Въпроса беше обсъждан вече, ако не ме лъже памтта в някаква тема тук за вечна младост. Става дума основно за един хормон който хипофизата започва да отделя на петия шестия ден от гладуването. "FGF21" Бих отбелязал само, че е за предпочитане вместо клизми да се ползва една специфична йогийска техника, упражненията Бастриха и удиана след изпиването на доста вода така че да премине бързо през чревния тракт и да го прочисти от горе до долу. Това е защото FGF21 едва ли е по джоба на повече от десетина българи. Има и други способи за увеличаване дължината на теломрите, например пребиваването в състояние на безтегловност.

Неактивен EDM electronics

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 2 603
"Не питай старило, питай патило"!
Радико, процесите при гладуването не се свеждат само до някакъв хормон, то е много дълъг разговор да се опишат и аз само съвсем повърхностно отбелязвам. Най-важното е отделянето на отровите от организма и автолизата - самоизяждането на болните и старите клетки, и мутиралите-раковите, дълголетието е страничен ефект на основното - пречистване.
Болестите най-вече се образуват поради натрупването на химически отрови в съединителната тъкан и депата за отпадъци - мастната тъкан и още по-дълбоко костната тъкан. После това се явява почва за развитието на паразити, които пък обичат много захар, колкото повече захар ядем, толкова повече ги храним. Затова и в джибрите слагат захар, за да има какво да ядат патогенните бактерии, които ядат захар, а серат алкохол. Да, алкохола е лайна на бактерии. Бунищата в организма са най-добрата хранителна среда за патогените. После от отровите клетките започват да губят способността си да дишат и се стремят да оцелеят без кислород, така на човек му се яде постоянно захар. Стават генните мутации и клетките вече не се нуждаят от кислород и тогава става страшно.

Разбира се не омаловажавам и психиката на човек, за да му работи правилно имунната система и не на последно място спазването на природните закони - първо изучаването им. Няма как човек да е абсолютно спокоен и непукист в живота си, защото той е едно наказание и търсене на справедливост която никога няма да бъде постигната в този материален свят. Но трябва да се намери баланса. Казват Господ прощавал цяла година грехове, само за един ден въздържание от киФтаци /хранене/.  :D

Неактивен EDM electronics

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 2 603
Да кажа и за йогиската практика за пречистване на червата с пиене на солена вода и прекарване през стомаха: правил съм го, но не е за всеки и при мен не се получаваше. Да пиеш солена вода е адски отвратително, аз не я задържам. В крайна сметка се получава, че водата не излиза от ауспуха, а остава в организма и се получава солен шок с всички последствия, най-вече свиване на кръвоносните съдове. А и колко вода ще прекараш? количеството е твърде малко за да пречистиш добре дебелото черво. Пак казвам: "Не питайте старило, питайте патило"!

Ако искаме да направим най-доброто пречистване на чревния тгракт е най-добре да отидем на хидроколон терапия. Вече има навсякъде и там ефекта е най-голям, особено за тънките черва. А дебелото черво се пречиства с клизми в домашни условия. Тия йогиски практики са само на книга, има къде-къде по-добро и лесно...

Неактивен edin

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 283
 • Пол: Мъж
 • Гениалното, винаги е просто

 Тук четът хора които имат нужда от лекарства не от съвти за праведен живот. Последното важи и за амулетите на Тюрен Не знам дали ще предпазят от заболяване на рак, но че няма да излекуват съм убеден.

А убеден ли си, че като се напънеш, ще пръднеш? Ти в случая заблуждаваш четящите и ги лишаваш от право на информиран избор. Катализатор си виждал само на снимка, но си много убеден, какво може или не може. Как му викат на това? Айде да не казвам.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Вметка към Маргарита - шуслерови соли има в почти всяка аптека. По-изгодно е да намерите солите на Биохерба, в здравословните магазини, защото са много по-евтини и вършат същата работа. 230 таблетки са към 7лв.

Неактивен juliang

 • Главен инквизитор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 3 236
Ако искаме да направим най-доброто пречистване на чревния тгракт е най-добре да отидем на хидроколон терапия. Вече има навсякъде и там ефекта е най-голям, особено за тънките черва. А дебелото черво се пречиства с клизми в домашни условия. Тия йогиски практики са само на книга, има къде-къде по-добро и лесно...
И се сещам за наивниците, даващи по 60-80 лева за водородно почистване на двигателя ... :)
Как ще си чистиш тънките черва бе човек? Та нали там се извличат огромната част от веществата необходими за организма ти? Стомаха е само една мелница, всичко става в червата... По-добре тогаз си бодни един авокад у вената и си наливай оттам необходимите вещества - отделителната ти система ще остане в идеално чист вид... ще си запазиш и зъбите, и стомаха, всичко ще ти е като ново ... :)
А за дебелото черво ... в билковите аптеки има разни чайчета за лениви черва ако толкоз искате да не задържате нищо.
Но да си прайш клизма всеки ден или дори всяка седмица ... това за мен е болестно състояние.

Неактивен EDM electronics

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 2 603

Как ще си чистиш тънките черва бе човек? Та нали там се извличат огромната част от веществата необходими за организма ти? Стомаха е само една мелница, всичко става в червата... По-добре тогаз си бодни един авокад у вената и си наливай оттам необходимите вещества - отделителната ти система ще остане в идеално чист вид... ще си запазиш и зъбите, и стомаха, всичко ще ти е като ново ... :)
А за дебелото черво ... в билковите аптеки има разни чайчета за лениви черва ако толкоз искате да не задържате нищо.
Ами то гладуването е точно затова, да ти остане чист храносмилателния тракт и в него да няма никакви хранителни вещества. Кой ти е говорил, че пречистването е перманентно и повече няма нужда човек от храносмилателния си тракт, та да си боде системи и от тях да се храни. Нали целта е да не се храниш? От д'е ги мислиш тия простотии? Кой ти говори и всеки ден да си правиш клизми и да си бъркаш в задника? Тръбите на печката всеки ден ли ги чистиш? Или въобще ли не ги чистиш?

Вземи прочети малко медицинска литература, да се образоваш, преди да пишеш простотии. Ще разбереш, че със слабителни не може да се прочисти дебелото черво. Ама ти най-добре нищо не чети, че си просто една контра. Ходи си с натрупаните миризми и патологии. Звучиш точно като човек, който не е пропускал дори едно хранене през живота си и хал-хабер си няма.

Неактивен Margarita Spiridonova

 • Неактивен
 • Публикации: 9
edin -   Благодаря ви за информацията .Непременно ще си купя  от шуслеровите соли л :)
 locco- не ни се карайте де . Все пак аз използвам този метод почти 2 години и все още съм жива . И не само това, а резултатите ми са идеални . Защо си мислите ,че преди да предприема каквато и да е стъпка ,съм го направила ей така на сляпо. Аз ВЯРВАМ в моята си програма и нямам намерение след всяко едно изказано чуждо мнение  да я променям ,при положение ,че РАБОТИ . Приемам всякакви съвети и най- вече от хора които са вървели по МОЯ  път И ИМАТ РЕАЛНИ РЕЗУЛТАТИ . Все пак всеки сам си решава . ;)

Неактивен az_skeleta

 • Активен
 • **
 • Публикации: 294
 • Пол: Мъж
Аз ВЯРВАМ в моята си програма и нямам намерение след всяко едно изказано чуждо мнение  да я променям ,при положение ,че РАБОТИ .

 Точно това е пътя! Желая ви успех в борбата с рака!!!

Неактивен Margarita Spiridonova

 • Неактивен
 • Публикации: 9
 az_skeleta И аз така мисля .  Победата се крие във ВЯРАТА и желанието за живот   .Аз ВЯРВАМ в себе си  и ВЯРВАМ в добрия край на тази история .

Неактивен Иван Димов

 • Експериментатор
 • Сериозен
 • ***
 • Публикации: 1 019
 • Пол: Мъж
 • Невъзможно нещо е да докажеш, че нещо е невъзможно
   За пречистването с подсолена вода по йогийската техника трябва водата да е достатъчно солена иначе няма резултат. Правил съм такова пречистване поне 20 или 30 пъти. Веднъж годишно мисля е достатъчно при здрави хора. Йогите го правят доста по-често. Слага се една пълна супена лъжица сол на литър до литър и половина вода. Водата се пие по-лесно топла, даже гореща. До половин час се изпива цялата вода и лягаш в хоризонтално положение за по-лесна циркулация като се правят и упражнения за по-добро пречистване - разклащане наляво, надясно, масажиране на корема с ръце. Обикновено за 4 часа процедурата приключва. Най-добре е да се прави в почивен ден като се почне към 10 часа сутринта на гладно. Към 14 часа спокойно може човек да се нахрани. Пиенето на солена вода наистина не е много приятно затова се прави на едри глътки, но за сметка на това изчистването е пълно. На мен ми се е случвало само един път да не сполуча и то беше, защото се изхитрих да сложа твърде малко сол. Ако солта е достатъчно, хич нищо да не правиш, пак ще се пречистиш - гаранция.

Неактивен Robinzon

 • Наблюдаващ
 • Публикации: 36
И аз като Юлиан не вярвам и не ползвам такива методи, може би защото не ми се е налагало.
    Един личен опит:
След една трудна вечер обаче... на сутринта едвам отлепвайки от леглото и изпитвайки огромна нужда от някво сокче и шкембе чорбица, нагънах цял компотен буркан със зелева чорба на екс.  :)
Точно след пет минути пък силната нужда от вода беше толкова непреодолима, че съм глътнал около 2 или 2,5 литра изворна.
Нямах представа какво ще ми се случи..  нямаше и час, когато ме напъна за първи път; след 10мин. втори, и така четири пъти.  :o
Осрах орталъка, а последните два пъти само мътна водичка излизаше, така не бях пикал през задника никога преди.  ;D

Та това е във връзка със солта, по-добрият вариант според мен, може би защото зелето се прави с морска сол.

Неактивен edin

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 283
 • Пол: Мъж
 • Гениалното, винаги е просто
Друг път да знаеш, когато имаш махмурмук, вземаш 4-5 таблетки шуслерова сол номер 6 (шест). За 15мин. ще станеш свидетел на чудо! Личен опит. Не нося на пиене и много рядко пия и то по малко бира. Миналата година, на едно събиране на випуска, за шест часа, изпих четири бири!!! На сутринта, леле мале, дете реве, майка плаче. Добре, че се сетих, че едно време, като четох за солите, за някоя пишеше, че помага в такъв случай. Довлачих се до компа и търся в гугъл. Густо намерих. Шести номер била, пък аз си имах у дома. Взех 4 таблетки. Ехааа, след 15 мин. направо станах друг човек. Токсините бяха елиминирани и ми светна.