Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Реални резултати от лечение на рак с алтернативна медицина
MTM:
Maistora52 БРАВО!!
Откаде намери този материял? Знаех на 80% от изложеното, но другите 20%ми станаха ясни едва сега.Някак си ми убягваха. По точно за силиция.
За което Благодаря!
edin:
Ако искате да набавите силиций, вземайте шуслерова сол, момер 11. Аз си я пия чат пат. Тая сол ми оправи едно сухожилие, а докторчетата ми викаха, "дай да ти ръгаме кортизон". Абе викам си, що не вървите на майната си и си взех сол номер 11 и сол номер 3. За месец не остана и помен от болката, а като клекнех, едва се изправях. Болеше ме цяла година преди това.
az_skeleta:
Майсторе, Преди време четох някаква книга за кислородната вода и ползите от нея. Та пича(мисля че се казваше Неумивакин) разправя че при повишаване на въглеродния двуокис в кръвта се повишава еластичността на кръвоносните съдове, което спомага за по доброто снабдяване на клетките с кислород. Аз си направих аналогия с пранаямата, която всъщност прави точно това. И резултата от нея е че се чувствам пълен с енергия, явно от повечето кислород, който достига по надълбоко.
А материала който си намерил е много интересен!!!
Радико:
Майсторе , МТМ
Спесиало в чстта си за рака този материал е пълна глупост което ме навежда на мисълта, че най вероятно и с останалата част положението е същото.
Госпожо Спиридонова.
Във описният от вас метод на лечение липсва нещо във важността на което съм се убедил. Ще си позволя да ви дам един съвет спазването на който абсолютно с нищо няма да ви навреди. От неспазването му обаче в 30% няма да загубите нищо но в останалите 70% изхода ще е летален за вас.
Преди да продължа бихте ли се запознали с този текст:
https://www.bb-team.org/articles/2745_resveratrol-resveratrol
После може да се поинтересувате и какво е това Диплоидни и най вече тетраплоидни клетки.
Диплоидните ракови клтки ги убива както корена от глухарче така и котешката стъпка та дори и методите на химиотерапията. Не така обаче стоят нещата с тетраплоидните клетки. Поради четворно осигурената си ДНК те са изключително издръжливи. за момента са известни май само два начина за справяне с тях. Единият беше някакво китайско вещество до кото така или иначе нямаме достъп а другият е комбинация от раствератрол и аспирин, Демек червено вино и аспирин. Тази комбинация обаче действа САМО на тетраплоидните клетки и задължително се използва с другите описани от вас методи. Ако сте върл противник на алкохола купете си таблетки раствератрол. и ги пийте. Ако предпочитате естествените начини. Вино и аспирин. Най добре вино от сортове грозде нямащи нужда от пръскане. Това, че гроздето е устойчиво на болести означава че в кората му има много рествератрол. Това са така наречените директни сортове като "Отел" "Липа" "Молдованка" от които "кой знае защо" е забранено да се произвежда индустриално вино. :o
MTM:
Радико силиций, селен, салицилова киселина и както и да го наричаш в общи линии е едно и също нещо. Вино плюс салицилова киселина,, аспирин". Както и да е.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия