Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
ВРЕМЕТО КАТО ФИЗИЧЕСКО ЯВЛЕНИЕ
caduceus:
Лека неточност - методът с кварцовия резонатор е на акад. Алберт Вейник. Подробности:
......С 2003 года использую прибор «эфирометр», в основном, в качестве индикатора ПЭС-поля (или торсионного поля). О кварцевых резонаторах известно, что кварц не стабилен ни длинно периодно, ни коротко. Нестабильность связана с колебаниями окружающей квантовой среды. Эта особенность/закономерность используется в приборе. Он построен на двух кварцах, один из которых - опорный, второй - измерительный. Измеряется время (темп) аккомодации измерительного кварцевого резонатора. Этот темп определяется соотношением правого и левого квантовых (торсионных) вихрей (возможно эфирных). Нарастающий процент левых вихрей приводит к замедлению темпа аккомодации, а правых - к ускорению. Ускорение или замедление аккомодации это то же самое, что и ускорение или замедление хода часов любой конструкции, или, по простому - времени. Разница в том, что прибор «эфирометр» обнаруживает малые колебания, не фиксируемые с помощью обычных часов. Отсюда вывод - колебания темпа хода часов связаны с колебаниями определенного параметра окружающей квантовой среды, предположительно, - с колебаниями давления эфира. ..........
Източник:
http://wap.edinetcorpforum.forum24.ru/?1-9-0-00000008-000-10001-0
Още по темата:
http://www.veinik.ru/lib/articles/article/261.html
Освен това се споменава, че честотата е добре да е не повече от 20 Мхц, защото нагоре смущенията ставали прекалено големи. В други текстове се споменават 50 Мхц.
Поздрави
caduceus:
Относно здравето и младостта прочетете за:
- д-р Цзян Канчжен и терапията му за подмладяване с облъчване с информационно-оргонно поле от пшенични зародиши и живи яйца.
- зареждане на тялото и водата чрез Райх акумулатори и пирамидални концентратори
- Пръстена на д-р Джани Дотто - т.нар. Дотто ринг
Относно поливането - материали на Виктор Шаубергер за виталната сила на водата при центростремително движение и разрушаващия ефект на центробежната сила. Последната се използва между другото при най-разпространените помпи и вентилатори със средно и видсоко налягане, така че като си поливате градината знайте, че водата след помпата не е особено полезна. Пример - във водопроводната мрежа е със минус 2,5 по 10 степенна скала, т.е. с негативен заряд, защото е минала през подобни помпи и железни тръби.
Ако искате оргонно заредена вода за поливане, направете си вдигнат на високо съд /буре например/ в който първо да се завихря по посока на час. стрелка /гледано отгоре/ и в центъра на дъното му свържете маркуча за поливане. Дори да го пълните с центробежна помпа, вихърът ще зареди позитивно водата. Добре е да има и малко мед /метал/ на дъното, например 3-4 витки медна намотка без изолация - действа като катализатор. Подобна система в по-малки размери става и за приготвяне на питейна вода. Желая Ви успех!
Поздрави
Иван Димов:
цитат на velstar
--- Цитат ---Мисля че само третото ще е възможно, тъй като везната е служебна и няма да ми позволят да я третирам с високи напрежения. Ще направя тест със завихрена вода.
--- Край на цитат ---
velstar,
За мен хипотезите на Козирев са съмнителни и бих желал да проверим твърдението му относно ляво или дясно въртене на жироскоп, поставен на везна. Затова ти предлагам да поставиш на електронната везна една кафемелачка, която може да се разглежда като жироскоп. Направи следните замервания:
1. Премери теглото на кафемелачката при покой.
2. Премери нейното тегло при въртене.
3. Обърни кафемелачката наобратно и премери нейното тегло при въртене.
При това внимавай висящият кабел да не влияе на измерването. За да се намали влиянието на вибрациите, подложи под кафемелачката нещо от рода на гума, дунапрен, стиропор или нещо друго за омекотяване на сътресенията. Няма да е лошо да се види и какво става с теглото при изключване на захранването, когато оборотите започват да намаляват. При всички случаи ще има влияние и усукващият момент върху везната, породен от въртенето на кафемелачката.
Да видим какво ще покаже експериментът. Чел съм в списание "Наука и техника" за олекване на въртящ се жироскоп, но за натежаване при обратно въртене не съм чувал и ми звучи нелогично. Тук не става въпрос за някакви по-сложни машини като CIP-машината, която може да насочва тягата си във всякакви посоки. Жироскопът е най-обикновен пумпал и е нелогично посоката му на въртене да е от значение за теглото му. Аз лично правих елементарни опити с ръчно развъртян пумпал, но даже елементарно олекване не регистрирах. Затова предлагам да се направи този опит на електронната везна.
velstar:
Здравейте Иван Димов. Ще направя нужните експерименти за да видим какво ще се получи. От това което съм чел за жироскопната антигравитация и опитите които са правени, показват че посоката на въртене има значение. Ефекта е по голям, ако се върти противоположно на въртенето на Земята ( в зависмост в кое полукълбо се намира). Но жироскопното олекване на телата се подчинява на законите на Нютон. Знаем че при първа космическа скорост (8км/с) телата се откъсват от гравитацията на земята и отлитат в космоса. Логично е, ако периферията на диска, където трябва да е съсредоточена повечето маса, се върти с високи обороти така, че периферната скорост да достига първа космическа, то трябва да олекне. Сега работя по една антигравитационна платформа, но за нея ще пиша в раздел антигравитация. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия