Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.

Оптимизатори на горивния процес от Caduceus

<< < (80/85) > >>

montanar:
 ;D за майтапа го изгледах и това ........
Тия заплеси или си вярват или са прекрасни артисти - през цялото време го чаках да се захили на глупостите де говори ама найсе  ;D

Мани пирамидите - ма виде ли че че и лепенки има ......... :D

dmitarp:
Според мен пирамидите са по-доброто решение, още повече никой не знае кой и как ги е построил, и от къде се е вдянала тази геометрична форма.

montanar:
Ех тия пирамиди ....... :)

PyroVeso:
Тоя сигурно кара най-евтиния камион в Русия...

caduceus:
Омаловажаване, осмиване и оплюване са изпитани манипулаторски техники на троловете  :) Благодаря ви, че се показвате така явно на хората които виждат и разсъждават сами.
Аз дадох реални данни и протоколи, а вие наскачахте като ужилени маймуни  ;D ;D
Явно мечтаете децата ви да живеят в смог и мръсотия - а това е доста странно...
Защото искате или не искате, ДВГ ще са основен елемент в транспорта още десетки години - въпреки заблудите на псевдоеколозите, че електромобилите ей сегичка, десетина годинки най-много и ще ги сменят тотално  ;D
Не разбирате ли бе идиоти - това е ЕВТИНОТО И БЪРЗО, НЕЗАБАВНО РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА СЪС СМОГА ДЕТО ГО ДИШАТЕ!!!
Колелото се върти - и то се върти мощно, та никакви злобарски клечици за зъби мушкани в спиците от такива лайна като вас не могат да го спрат.
Защото дразнителите историята ще ги забрави... а ако това което съм направил с дългогодишен труд се развие и внедри масово /а то е неминуемо, ако е налично поне малко чувство за самосъхранение/, тогава моят портрет ще виси на стените на всеки технически ВУЗ  :)
Разбрахте ли, посерковци...  Дрънкайте сега на воля, времето си тече и нещата вървят напред независимо от вашето мнение - и слава Богу!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия