Начало > Новини от света на технологиите

Българско електрическо колело

<< < (2/2)

geordgeo:

--- Цитат на: emergence в Февруари 29, 2012, 05:33:37 pm ---Колеги искам да си направя подобно колело. Но Българските цени са ми твърде стръмни.  geordgeo къде го гледаш това колело за 290 лв. ?

--- Край на цитат ---

В Конрад има предно задвижващо колело, мисля, че е 500W, 36V,  като в цената не влиза батерията.

А онзи ден купих чисто ново колело за баща си от пловдивски търговец за 300 лева от обява, напълно оборудвано, с 24 волтов редукторен двигател, с акумулаторна батерия 24V/14Ah, вярно е, че е оловна, гелова (2 х 12V), ама за него е идеално да си ходи на пазар. Та който търси - намира, в днешно време е много по-голям избора от преди 7-8 години, когато аз се зарибих...

geordgeo:
Ако заданието е към мен за колелото, ще го снимам катго отида при него, най-вероятно в края на месеца. Защото го купих "на сляпо", без да съм го пипнал с ръка и сега комуникирам с баща си по телефона да му обяснявам кое какво е. А той (баща ми), ползва стар телефон, с който не може да се правят снимки, така, че по-нататък ще се погрижа по тоя въпрос...

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия