Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електровелосипеди

Мощен електровелосипед ~2kW /максимално евтин, достъпен и ефективен проект/

<< < (19/27) > >>

GreenHulk:
Това колело ми изглеждаше по-голямо от за тротинетка, но за много неща ценообразуването вече не е разходите + 20% надценка за печалба.

Срещах информация, че в Родопите изкупували картофите по 15 ст. на килограм.

Радико:
Юлияне за повечето търговци всичкото това е във раздел "Хоби"  което ще рече човека си плаща за удоволствието. Убеден съм, че си чел Том Сойер та припомни момента от книгата когато Том бе наказн да боядисва оградата.  И още един пример от друго поприще с което забелязах преди време, че си запознат. Става дума за ерсофта:
Оригинален автомат Калашников струва около 150 долара негова реплика предназначен за стрелба с пласмасови топчета, предполагам знаеш колко струва. За неосведомените колеги, цените започват от 1000 долара.  Ако човека си купи повечко подобрения "ъпгрейди" цената стига до  Три четири хиляди долара. Кеф цена няма. Същото е положението и с електровелосипедите в момента. Цените са като за маниаци не като за професионалисти. Мой познат внася такива велосипеди от Китай Въобще не са лоши като ги взима при цен на едро 170 $ Са кат сложиш транспорт мита данъци цената се дига ама пак е далеко от 100$

juliang:
Не бе... тя и Дачията въобще не е лош автомобил... и е няма и 20 000 лева. Направо им се чудя на хората що си купуват коли за по 50-100 000 лева.

офф// Вчера на бул. България до мен на светофара беше това: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11560420809037742  - вече с регистрация СО. Явно и за такива коли има купувачи.

Радико:
Предполагам е била зелена на цвят. Един от Костинброд я кара.

juliang:
Точно синя, точно като на снимката.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия