Автор Тема: СЪХРАНЯВАНЕ НА ПОЛЕЗНАТА ИНФОРМАЦИЯ НА ДИСКОВЕ  (Прочетена 2508 пъти)

MAO-DUN

  • Гост
Здравейте,
Чета различни теми за алтернативна енергия и обикновено към тях има линкове, които като кликнете се оказват: изтрити или авторът си оттеглил клипа или няма достъп по други причини.
ИСКАМ ДА ОБЪРНА ВНИМАНИЕ НА СЛЕДНОТО:
СВЕТЪТ СЕ РЪКОВОДИ ОТ ГРУПА "ХОРА", КОИТО СТОЯТ НАЙ-ОТГОРЕ НА МУЛТИНАЦИОНАЛНИ КОРПОРАЦИИ И ВЪРТЯТ ТРИЛИОНИ ДОЛАРИ.
ЗА ТЕЗИ "ХОРА" РАБОТЯТ ПРАВИТЕЛСТВА, ТАЙНИ СЛУЖБИ И ЕКИПИ ОТ КОМПЮТЪРНИ СПЕЦИАЛИСТИ.
ЗА ТЯХ СЪЩО РАБОТЯТ И УЧЕНИ С ОБОРУДВАНИ ЛАБОРАТОРИИ И НЕОГРАНИЧЕНО ФИНАНСИРАНЕ, КОИТО НЕ РАЗСЪЖДАВАТ НА ТЕМИ "КЪДЕ ДА СИ ФРЕЗОВАМ ПЛЕКСИГЛАСЧЕТО" ИЛИ "КУПИХ 20 МАГНИТА И ПАРИТЕ СВЪРШИХА...."
ЗА НАС НАЙ-ЦЕННОТО Е ИНФОРМАЦИЯТА, ЗАЩОТО ТЯ НИ СПЕСТЯВА МНОГО ВРЕМЕ, ПАРИ И УСИЛИЯ.
МОЛЯ ВСЕКИ, КОЙТО ВИДИ НЕЩО ПОЛЕЗНО ДА ГО ЗАПИСВА НА ДИСКОВЕ, ДА ГИ НАДПИСВА И АРХИВИРА СТАРАТЕЛНО ЗА ДА НЕ "ИЗЧЕЗВАТ" ПОЛЕЗНИТЕ ЗНАНИЯ - ЗАЩОТО ИМЕННО ПОЛЕЗНИТЕ ЗНАНИЯ СЕ ЗАЛИЧАВАТ И ИЗТРИВАТ.
ТОВА КОЕТО АЗ НАРИЧАМ "ТАЛАШ" т.е. НЕГОДНАТА (ПОДВЕЖДАЩА И ЗАБЛУЖДАВАЩА) ИНФОРМАЦИЯ СЕ ОСТАВЯ ДА ЦИРКУЛИРА В ПРОСТРАНСТВОТО И ДОРИ СЕ ПЛАЩА ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА НОВА ЗАБЛУЖДАВАЩА ИНФОРМАЦИЯ.
И така за да не ни изхвърлят всички нас вкупом в "талаша", да си създаваме бази данни, които не могат да бъдат унищожени.
Надявам се че всички имате представа в какъв свят живеете кои ви управляват и не храните илюзии че някой ще ви помага защото си губите времето и си харчите парите за човеколюбиви каузи. Точно за това ще Ви пречат, саботират и дори може да се стигне до физическото Ви унищожение, ако направите нещо, което си струва подобно усилие.
Успех на всички и повече работете, а по-малко "цъкайте на компютъра"!!!
« Последна редакция: Септември 22, 2012, 08:55:43 am от Maistora52 »