Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Теориите на г-на Михова за Свободна енергия и Хидро-Гравитация

<< < (2/24) > >>

mi68:
Гравитацията е проблем защото е поток. Законът на Нютон важи за космически мащаби но за дребни не важи. Допри два предмета, разстоянието е приблизително 0 и според закона на Нютон силата е безкрайност. Къде е грешката - гравитацията е поток? По затворена крива работата е 0. Да ама не. Ако течността пада свободно, но се качва спираловидно то при определена скорост се получава положителна работа. Ако си изследвал проблема дай данни при каква скорост настъпва ефекта, ако се загрява може масло да се ползва вместо вода. Ако се мислиш за много велик и не ти стигат парите за патента, работи като Левски за без пари. На мен ми е ясен принципа. Защо не го правя.
-принципа е материалоемък и относително скъп - за това отлежава като резервен вариант ако се проваля с тока.
- с електрическия ток съм се захванал защото го смятам за по-прост вариант.
Ако имаш работещо устройство го давай да не губим време. Единственото, което можеш е да бавиш нещата, но не и да ги спреш.
Поздрави.
П.П. Природата не търпи празно пространство, включително вакума е тънка материя материя.

Seeker:
Нещо в тази теория куца, или не е дообяснена както трябва. Досега не съм срещал нещо, което със завъртането по вектора на гравитацията си в пространството да губи тегло (или маса?) 5 пъти. Аз трудно бих опровергал или подкрепил подобни твърдения след като няма конкретна повторена опитна постановка. На хартия и чрез методите на съвременната математика, мога да докажа почти всички твърдения, родили се от неспокоен сън или след прекомерна употреба на алкохол.
За съжаление най-вярна е старата поговорка:"Око да види и ръка да пипне".
При толкова приказки за елементарност на процесите и експериментите (при сравняване с курса по физика от училищата), няма как да е безкрайно трудно да се направи работещ агрегат, с който да се докаже съществуването на непознати ефекти.

Vetap:
Колега Михов, опитвам се да разбера какво сте написал и не мога да схвана:
Какви са тези размерности: нм, м, г? Това трябва да се разбира като Nm, m, g ли? Трябва да обичаме езика си, но съществува система SI и нещата трябва да са ясни. Иначе започваме да говорим на различни езици и да не се разбираме, както е станало с построяването на Вавилонската кула, например.
Така и не разбрах за какво завъртане на гравитационния вектор става въпрос.

vitan:

--- Цитат на: Vetap в Юни 15, 2011, 09:43:41 am ---Колега Михов, опитвам се да разбера какво сте написал и не мога да схвана.........
--- Край на цитат ---
А споко, много сме така :) Обаче не сме достойни да схванем тая теория (без смислено описана практика), щотоо ……….... аве щото 1001 причини от 1001 нощи приказки от Шехеразада.

gkmihov:
Времето е продукт на движението и без движението него го няма и не може да го има.
Всичико изложено по темата, като експерлиментален резултат, показващ промени в големината на гравитационната сила, в зависимост от промените на темепературата на телата изисква допълнителни конкретни опити и допълнителен задълбочен анализ на базата на движението и това, което произтича от него, като единствен творец и рушител на всичико във Всеимра. без кйто няма и не може да има каквато и за било промяна, включително и промяана в теглата на телата, при промяна ва температурата им.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия