Алтернативни енергоизточници > Стефан Маринов

Устройства на Стефан Маринов

(1/1)

jhonjhon:
Какво знаете за устройствата на Стефан Маринов "Мамин Кольо" и "Бул куб". За второто пише, че е вечен двигател.

А иначе, най-често във връзка с Маринов се споменава устройството "Сибирски Коля", вдъхновено от руския изследовател Николаев.

Радeв:
Мамин Кольо май е някакъв анти-Ленц електромотор, с кпд над 1. И аз се чудя, като му четох книгата не се спира на описание, явно защото са насочени към широката публика. На Тестатика ли викаше - Перпешко? :)

TeslaTwo:
Време беше и аз да се появя тук. Първо нека се представя, казвам се Д. Радев и се занимавам от 10 годишен (ако не и по-рано) с технологии, природа, космос и всичко останало свързано с физиката, но без сметките, които не обичам да пресмятам. На 24 години съм и имам огромен интерес в тази област, както и натрупани технически умения от малък. Бих искал да споделя с Вас, че въпросните мотори не само съществуват, но и са много лесни за сглобяване. Въпросите, които отговарят на вашите са:

- Какви намотки ще използвате ?
- Какъв прав ток ще използвате (да загатна малко) ?
- По какъв начин ще заредите намотките ?

Всеки електрон е важен, а те са милиони. Да, съществуват и ротори на статич. ел. , които са с огромна производителност. Планетата ни е един от тях (освен, че е и огромен кондензатор) .

mi68:

- Какви намотки ще използвате ?
- Какъв прав ток ще използвате (да загатна малко) ?
- По какъв начин ще заредите намотките ?

Тук става въпрос за ток на разместване.
Как се управлява този ток или усилва в резонанс?

Номак:
Разбра ли се защо самоубиха Маринов след толко години точно когато щеше да проведе форум "има ли място безпплатната енергия в бита на хората..."(или подобно)
Трябва да ви кажа че преди 10тина месеца (горе долу)имаше предаване по радиото на тема Маринов ,бяха поканили някакви хора ,вкл. дама която била близка с човека която казваше че бил психически болен-СРАМОТА!

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия