Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Еликсирът на безсмъртието и младостта
GreenHulk:
--- Цитат на: Радико в Януари 27, 2015, 10:34:57 am ---Тук пишат за следващото парченце от пъзела на картата която води до боговете на Олимп. Явно до пускането на пазара "На определен пазар" на новата "Амброзия" остава още немного време.
http://megavselena.com/modifikatsiya-na-telomerite-obyrna-stareeneto-nazad/
--- Край на цитат ---
Според мен опитите за механично подмладяване без промяна в начина на мислене, живот и енергиите може да доведе до печални резултати, да не кажа трагични.
Иначе вътрешни методи за подмладяване има, Учителя Петър Дънов е давал задача за подмладяване с 10 години, а е давал и методи за това (не един, които практикувани в комбинация могат да дадат по-добър ефект).
edin:
Човек трябва, да си остарее с достойнство, а някои мъже ги гледам, взели на 50г. да си боядисват косите. Дали ще се подмладяваш по някакъв начин или ще се правиш на по-млад с изкуствени методи е все признак за слабост на духа.
Радико:
Колеги, колеги
Целта на тези хора не е да изглеждат 10 години по млади или да имат по млад дух. целта им е реално безсмъртие или поне 500 - 600 години живот, и то с вид на 20 годишен младеж.
Това не са мечти и фантастика това е постижимо, даже вече е постигано.
GreenHulk:
Аз определено нямам предвид някаква суетна козметична промяна.
Заложено е общо взето около 120 години живот - ако се живее разумно и ефективно - в съответствие с Природните закони.
Жизнеспособността , активността и външния вид дори са свързани и с вътрешната енергия на човека, начина му на живот, мислите, чувствата, постъпките, др. Дори колко пъти прави секс - китайците са го изследвали това от хилядолетия ;D
Не може да се нарушават Вселенските закони и да се очаква, че това ще мине без санкция от... Горе. То тука във форума админите може да те "смъмрят", пък какво остава за Големия "Форум", където залозите са сериозни и има контрол+обратна връзка:
"Който сее ветрове, ще жъне бури".
Има данни за даоски адепти, живели столетия - но това касае интензивна енергийна и медитативна практика + специални растителни/алхимични препарати и комбинации. Така че, ако някой иска да се пробва с хапчета или инжекции срещу заплащане - да е жив и здрав - имал бол пари дал. Друг е въпроса какъв ще е резултата. ::)
paparosko:
--- Цитат на: Радико в Януари 27, 2015, 05:47:34 pm ---Колеги, колеги
Целта на тези хора не е да изглеждат 10 години по млади или да имат по млад дух. целта им е реално безсмъртие или поне 500 - 600 години живот, и то с вид на 20 годишен младеж.
Това не са мечти и фантастика това е постижимо, даже вече е постигано.
--- Край на цитат ---
Радико,
Дай повече информация (ако знаеш) във връзка с "Това не са мечти и фантастика това е постижимо, даже вече е постигано."
Аз съм чел и предполагам, че е истина за един човек, който е живял около 700 години и вида му е бил винаги като на младеж и това е Бабаджи Нагарадж, който не случайно наричат аватар.
Иначе върху безсмъртието и възкресяване на починали хора работи Григорий Грабовой.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия