Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Еликсирът на безсмъртието и младостта
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Декември 23, 2022, 10:38:06 am ---Аз ако 3 пъти на ден пия това, после цял ден няма да мога да излеза от кенефа... :)
--- Край на цитат ---
Това силно алкализира и витаминизира, разбирай детоксикира. Затова.
Ако сложиш и малко магданоз и целина,
може и да замръкнеш там 8) :D
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Декември 23, 2022, 10:38:06 am ---Аз ако 3 пъти на ден пия това, после цял ден няма да мога да излеза от кенефа... :)
--- Край на цитат ---
juliang, това показва следното:
Нехарактерна микрофлора в червата в посока вредни - патогенни бактерии. Впрочем хемороФилите се дължат именно на това - увредени тъкани, които биват нападнати от месоядните бактерии, не от растителните.
Щом някой получава разстройство от растителна храна означава, че предимно се храни, като вълк, а полезните бактерии искат растителна среда. Торшиите не се правят от салам и ракия.
Такъв човек, като пръдне, няма да прави разлика, дали се намира в био газ-генераторен бидон :) или в пещ за изгаряне на гъша мас, прас и гаС. :)
Току-що си купих 10 кг. морокови от Билата на промоция - 89 ст. :)
Няма да ги правя на ракия. :)
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 23, 2022, 11:40:50 am ---Нехарактерна микрофлора в червата в посока вредни - патогенни бактерии.
--- Край на цитат ---
И защо реши че са вредни?
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 23, 2022, 11:40:50 am ---Щом някой получава разстройство от растителна храна означава, че предимно се храни, като вълк, а полезните бактерии искат растителна среда. Торшиите не се правят от салам и ракия.
--- Край на цитат ---
А сина ми му се драйфа само от миризмата на месо. Кой от двамата ни е повреден?
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Декември 23, 2022, 12:18:26 pm ---И защо реши че са вредни?
А сина ми му се драйфа само от миризмата на месо. Кой от двамата ни е повреден?
--- Край на цитат ---
Ти.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 23, 2022, 12:39:02 pm ---Ти.
--- Край на цитат ---
Естествено...
А това че човешкия организъм физиологически е конструиран за преработка на месо, го отричаш яростно, нали? Конструкция на челюстите и зъбите, обем на стомаха, дължина на червата - всичко това говори че тоя механизъм е пригоден да "гори" месо, а не трева. Дори това че имаш две очи гледащи напред, а не отстрани като кравата - и това показва че човека е хищник, разработен за лов, а не тревопасно на което му трябва голям обзор за да се пази докато преживя - и това е грешка на природата, нали?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия