Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Еликсирът на безсмъртието и младостта

<< < (47/100) > >>

krasias:

--- Цитат на: van в Март 09, 2020, 03:55:45 pm ---Вий сега сте млади и се бъзикате ........

--- Край на цитат ---
vanчо, ама изобщо не се бъзикаме, казваме ти истината, ама то има един голям проблем кат се дава акъл на някой хора просто няма къде да се захване тоя акъл при тях, и всички усилия отиват напразно.

Радико:
EDM Бирата не е 20 стотинки а 29 и не е стотинки а евроцентове. И бъди сигурен, че щом се продава в Германия си е бира а не сироп за кашлица. Американската фирма се приниди да отвори завод в Чехия за да произвеждат бира която да продават в Германия защото оригиналния Будвайзер не е бира според немското законодателство. А и да ти кажа тази напитка е уникална и изключително полезна за хидратацията на организма. Пиейки вода ти усвояваш около 15% от нея другото минава транзит. Пиейки бира усвояваш 70% от водата в нея. Този "трик" е спасил живота на хиляди алпинисти изкачващи върхове над 5000 метра. О последен въпрос:
Защо панкреаса отделя ензим подобен на инсулина който обаче е отговорен за усвояването не на захарта а на алкохола. Говоря разбира се за алкохол в определени минимални количества. Наливането с алкохол определено е вредно. Но и наливането с витамини в прекалени количества също е вредно.

krasias:
Оооо vanчо, ми тъй си кажи бре не го усуквай, значи искаш да останеш красив когато станеш на годинки. Е те това красотата си е типично женска черта, затова явно не те разбираме ние мъжете....

Радико:
Ванчо някъде по нагоре в темата съм го написал а и не само аз. Са EDM твърди че механизма е един. Аз че е друг, Краси че е трети. Всички обаче сме единодушни:
Най простият и достъпен елексир на младостта се нарича ГЛАД. И няма значение как точно работи важното е че работи. Всеки които е пробвал ще ти го каже.

Радико:
Значи не говоря за някакво символично обезсмъртяване говоря за действително физическо подмладяване. Връщане на биологичния часовник на човека назад. 
Прочети темата от началото и да не се повтарям като развален часовник с кукувичка.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия