Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Еликсирът на безсмъртието и младостта
caduceus:
--- Цитат на: juliang в Март 15, 2019, 12:39:15 pm ---..............
С'я не го знам Кадуцея на колко години е всъщност, но щом се занимава толкова активно с оргонни техники (включително за дълголетие и подмладяване), гледайки видеото с интервюто му му давам някъде около 45-50 години. Ако технологията му работи, реалната му възраст трябва да е поне 70 години, за да има някакъв неотрицаем ефект от цялата тази процедура.
--- Край на цитат ---
Махни една десятка. Скоро ставам на 55, а приятелката ми направи преди месец 29. Само уточнявам, сети се сам за останалото ;)
Ефектът от оргонизирането на тялото е сравнително бавен, но за пет-шест години работа - толкова. Нищо ми няма, не боледувам от хронични неща и се чувствам на 35.
На 70 може да се срещнем, за да сравним положението и да видим кой вече е опърдял гащите. Що си мисля, че няма да съм аз ;D
juliang:
--- Цитат на: atos в Март 15, 2019, 02:19:32 pm ---...но не може да се очаква алкохолик да лежи и пърди, наливайки се с алкохол, да бъде с идеален черен дроб...
--- Край на цитат ---
Да ти дойда на гости да ме видиш? :) А точно описаното правя в последните 30 години... за разлика от мой приятел който си позволяваше макс по 1 бира на месец при поводи и има сериозни проблеми точно с дроба. Да, моя не е в идеално състояние, но е в по-добро състояние от което са дробовете на доста хора на моята възраст.
Разбираш ли ... тестовите резултати за влиянието на евентулания оргон са в рамките на статистическата грешка. А доказателствата от хора които продават тези продукти за мен са достоверни колкото цифрите за емисиите и разхода на автомобилите от диплянките на ВАГ групата :)
--- Цитат на: atos в Март 15, 2019, 02:19:32 pm ---Юлиане...и друг път сме говорили за това - плацебо ефектът (това чудо) го приемаш спокойно, а скачаш срещу евентуално възможно външно-енергийно въздействие?
Приемаш, че човешкият организъм има "вълшебни" сили, а отричаш, че може да има начин те да се провокират чисто външно? За теб единственият начин да стане това е...на ментално ниво? Тук не влизаш ли в противоречие със себе си и собствената си "прагматична същност"?
Не допускаш, че подобно въздействие върху човек, може да осъществи друг човек външно чрез "мозъчни вълни" директно?
Кое отричаш и кое поддържаш, наистина, че не се разбира? Излъчването на мозъчни вълни е доказано! Действието им върху обекти - също!
--- Край на цитат ---
Атос, опита да повлияеш на работата на мозъка (или на системите на организма като цяло) външно (еле па без контакт) е равносилно да се опиташ да запишеш (или дори да прочетеш) нещо на хард диска на компютъра или на една видеокасета дистанционно, от примерно 1 метър разстояние. Да, не отричам че можеш да унищожиш информацията чрез силно магнитно поле, но да я прочетеш или още повече да замениш само един или няколко бита от нея ... няма начин.
--- Цитат на: atos в Март 15, 2019, 02:19:32 pm ---Кое отричаш и кое поддържаш, наистина, че не се разбира? Излъчването на мозъчни вълни е доказано! Действието им върху обекти - също!
https://trafficnews.bg/tehnologii/ucheni-otkriha-kak-da-upravliavat-roboti-misalta-si-video-70463/
https://www.youtube.com/watch?v=-XxIU7i-PsQ
Как мислиш, дали роботът разчита на "плацебо" или на мислите на оператора?
--- Край на цитат ---
Да, има мозъчни вълни, макар че това не е точно така. Да речем че е нещо като кардиограма по-скоро. И за тази цел е необходим контакт между уреда и тялото. Един вид - мериш съпротивление или ток през определени дялове на мозъка.
За действието на мозъчните вълни върху обекти ... по-скоро няма да се съглася.
А специално за видеото с робота - ще те разочаровам, но една част от него е фейк със сигурност, без да знам конструкцията на "приемника на мозъчни вълни" или на нещо друго. А именно - робота изговори ИМЕТО "Гала". Съвременната технология е способна да улови "мозъчните вълни" които се отнасят до извършването на определени действия, макар тялото да не ги извършва реално. Но букви, цифри, думи, мелодия ... това е информация на по-високо ниво, и човечеството все още няма представа как се случва това в човешкия мозък.
А щом едно нещо е фейк - направено само за шоу на публиката - то аз почвам да се отнасям с огромна доза скептицизъм към цялото представление.
juliang:
--- Цитат на: caduceus в Март 15, 2019, 02:35:36 pm ---Нищо ми няма, не боледувам от хронични неща и се чувствам на 35.
--- Край на цитат ---
Абе и аз се чувствам на 30, но това не променя това че изглеждам на 50. Да, вече не мога да изпия литър уиски и малко ми се опъват баирите, ма ... отдавам го изцяло на цигарите. Ако не ги бях пушил ... ехееее...
caduceus:
Айде пиша и това и тръгвам на път, че само със забавление не става.
Оргонните неща не работели, а? Получавам постоянно обратна връзка от хората с мои продукти - вчера например ми се обади едно момиченце на 18 от София, на което открили преди два дни камък в бъбрека. За ден и половина активна терапия с енергизатор + генератор Агарта-1 засилихме мощно енергетиката на мястото - та вече камъкът е раздробен и изкаран успешно. Баща и си беше оправил хроничен плексит и бяха останали от неговата терапия. Та детето ми се обади да се похвали и благодари :)
Никакви празни приказки, обсъждания и преливане от пусто в празно не могат да дадат това радостно усещане, че си помогнал... Девойката има от доктора 10 дни болничен и сега излиза че сме и направили осемдневна непредвидена ваканция - да си почине от училище ;D
Толкова от мен.
Поздрави!
ndm:
--- Цитат на: caduceus в Март 15, 2019, 02:35:36 pm --- приятелката ми направи преди месец 29. Само уточнявам, сети се сам за останалото ;)
--- Край на цитат ---
По колко пъти на ден СЕ качваш? Ся ще сЕ опитам да позная през монитора -вечерта, както си му е реда, рано сутринта, и после чааак наобяд…..
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия