Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Еликсирът на безсмъртието и младостта

<< < (23/100) > >>

Радико:
Дали вчера, дали онзи ден, чета една статия със същото заглавие, по точно: елексир на безсмъртието открит в китайска гробница. Стана ми много смешно заглавието та прочетох тъпата статия. Коментарите отдолу бяха доста по забавни. От сорта на: Този елексир сигурно осигурява безсмъртие на оня свят. Или: Явно не му е подействал на тоя. Та си рекох, че това би било чудесно резюме на темата, елексир на безсмъртието и вечната младост колкото искаш, има го под път и над път. Гарантирано осигурява безсмъртие ама на другия свят.

dmitarp:
Как така са намерели еликсир, та нали оргона е невидим за окото. Сигурно са намерили някаква отвара, но отвари си правя всеки ден и знам че това не подмладява. Истинския еликсир е оргона.

caduceus:
Такова нещо съществува - и то в няколко разновидности, но не е за прости хора. На тях безсмъртие не им трябва, защото могат да натворят глупости в света които някой трябва после да оправя - затова първо айде да покачите малко образованието по въпроса, а и осъзнаването. Пък не е лошо да се появи и повечко уважение към хората които се трудят по такива неща /и успяват, макар и невинаги/.
Защото това не е лесно и не е за всеки - да правиш време, здраве и живот. Повечето просто не го заслужават, видно и от злобничките подмятания тук.

Човек трябва да е наистина много тъп, за да се ебава с такава тема - има неща и съзнания ГОРЕ, които гледат и оценяват кой заслужава да остане повече на тая земя и кой пречи - и съответно се вземат мерки за почистване на кочината... Схващате ли!  ;) Мааалко по-леко с майтапите, това не е електротехника - а ЖИЗНЕНА енергия.

ПП
И да, китайците са съхранявали еквивалент на белия моноатомен златен прах, но в тяхната традиция /произлизаща от индийски, а те пък от прототракийски знания/ това е субстанция от десетина елемента от растителен произход + метални съставки, основно живачни съединения и злато. Но това не е достъпна за масите информация - и не бива да е.

ventsy74:
Балканджи
Не съм искал да те обидя, вярвай ми.
Не разбрах дали случаино или нарочно си използвал думата "мракобесник"
Хипофизната жлеза(третото око) се развива на тъмно(мрак) от там идва и думата безмрачие, мрако-без-ие. Най древната книга започва със думите - "в началото беше словото", а словото са думите. А както е известно хипофизата произвежда хормони, които са едни от най - важните за човека. Затова и древните са се завирали по пещери, като "Зелмоксис, " но нашите съвременни "учени" и археолози говорят за    безсмъртие на душата, дори не става въпрос за физическо безсмъртие. Нямам думи... Просто науката ни е пълен bullshit.

Аtos:
Май бъркаш епифиза с хипофиза...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия