Животът- начин на употреба! > Екология
Глобално затопляне или арктически студ - Климатгейт
az_skeleta:
Atos,
аз си пия пловдивска чешмена вода и хич не ми пука. Така като гледам повечето ми приятели също наблягат на чешмяната водица. А ти що си мислиш че пластмасовите бутилки не отделят отрови? А и откъде си сигурен че в бутилка с надпис девин(примерно) има девинска вода? А и защо трябва да пълня гушата на кока кола като си купувам банкя например?
И в твоите очи може и да съм луд, но жената и децата според общите разбирания са си съвсем нормални.
edin:
Аз пък се чудя, тези дето ръсят, марсиански въздух ли дишат.
Петър:
Прав си edin, едни живеят на Марс, други на Луната (от другата страна), а други на Орион, Сириус ........... ;)
Аtos:
Изборът си е личен, разбира се...
Стига само да влезеш в който и да е жилищен блок (не ново строителство) и да поразгледаш щранговете, крановете и другите тръби в мазето.
Е, аз не мога да приема, че основните (по-главни) трасета за пренос на ВИК, които са на по 60-70 години ще ми предложат чиста питейна вода, пък вие си пийте и от реката, ако желаете.
edin, а всеки шофьор на МПС, като не диша "марсиански въздух", това значи ли, че автомобилът му е с чисти като сълзица емисии?
edin:
Atos, сравнението ти е неуместно. Първо шофьорът не диша наночастици. Второ хипотетичната вреда от наното е по- голяма, даже несравнима. Освен ако заговорниците, не са решили да се самоубиват, друго обяснение няма, но едва ли име омръзнал "тежкия" им живот.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия