Автор Тема: Глобално затопляне или арктически студ - Климатгейт  (Прочетена 41748 пъти)

Неактивен juliang

 • Главен инквизитор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 2 949
Айде да се върнем "към нашите овце" или по-точно към:

... Утре ще вали мизерия, препоръчително е никой да не ходи под дъжда или дори да диша  >:( 

Постът ми е в тази тема защото това е глобална, многомилиардна програма против затоплянето, но със сериозни негативни последици върху здравето на хората. Алуминиевите частици в спрея увеличават драстично респираторните заболявания и алергиите /особено у малките деца/. Затова след такова пръскане е силно препоръчително да се стои повече в затворено помещение, докато природата се поизчисти с дъжда, което е следствие /образуват се дъждовни ядра и боклука пада долу в капките/. Пречиствайте си добре и водата която пиете, защото това отива и във водоемите и после във водопроводната мрежа. Избягвайте активни физически упражнения на открито, водещи до дълбоко дишане и натрупване на праха в дробовете/. Изобщо, ползвайте мерки като при радиоактивно или химическо заразяване

Някой вярва ли, че белите следи от самолетите "увеличават драстично респираторните заболявания" и е наложително да пречистваме водата за пиене когато видим повече от 1-2 чети на небето? Че не трябва да излизаме и да държим децата затворени в къщи ако има следи в небето?

Оки, аз и вероятно още някой може би мъъъничко недооценяваме вредата от замърсяването. Но дали пък другата крайност не е по-опасна? Как изобщо може да се дават съвети да се действа като при химическо или радиоактивно заразяване? Да си стоим в къщи, да не отваряме прозорците, да си преваряваме водата - и това само защото над града ни са минали 10-тина самолета?

По дяволите, ТЕЦ-а в София е на по-малко от 5 км от къщи. Кое замърсява повече - един самолет или един ТЕЦ? Трябва ли да си копая землянка пред блока и да ходя в найлонов защитен комбинезон, щото ТЕЦ-а бачка? Да се къпя с четка след всяко излизане от къщи?

Snaiper

 • Гост
Темата стана интересна, поради почти двуполярните мнения. Аз не защитавам полюсите - търся средата.
В един от клиповете се вижда как от почти цялата повърхност на крилете на авиолайнер просто изтича някаква мъгла, спира и след известно време пак "потича" ... ? - може и да е умишлено, но може и да не е. Виждам разни отговори -
1. да не забравяме, че отрицателните температури в съчетание със скорости около 950-1100 км/ч крейсерска скорост предизвикват обледеняване на крилата, елероните и прочие и самолетът става неуправляем - а знаем, че против това обледеняване има инсталирани системи в крилата, които изпускат антиобледенители - преди 25-30 години един такъв антиобледенител имаше в състава си една много отровна съставка - в момента не си спомням точно името й, но май беше нещо като "брометил".
2. разликите в температурите на възходящи и низходящи въздушни течения - едни съдържащи повече влага от други и така - преминавайки през тях, самолетът предизвиква различни турбуленции и ту се появява следа, ту изчезва.
3. сребърният йодид, алуминиевият прах и прочие вещества не са алтернатива за кемтрейлс... просто звучи смешно... още повече, че същите въобще не могат да предизвикат алергии, от които страда вече повече от 60% от човечеството. Причините за алергиите са съвсем други - с две думи - алергията е състояние на свръхОчувственост на организма, изразяваща се с произвеждането на високи нива антиалергени (в кръвта постъпват огромни нива на химическата субстанция хистамин, която е вид отрова, и именно тя предизвиква ужасните симптоми) - затова се приемат и т.нар. антихистаминови препарати.
4. като вземем предвид абсолютната случайност в посоките на въздушните течения - и то на такива големи височини - абсурдно е да се мисли, че това което се пръска над Ловеч (примерно) пада точно над Ловеч. Обикновено пада (примерно) над Силистра, или над Видин! - така че отпада тезата за умишлено тровене точно на "ей тия"...
5. много точно го казаха колеги, че следи след самолетите има още преди много-много години (когато полетите стават свръхвисочинни и високоскоростни), така че отпада тезата за естеството на отровните кемтрейлс - тя си е просто психоза. Сетил се някой, че щом птиче се е изсрало на темето му, то значи че и самолетните клозети могат да се изсипят отгоре му!!! - простотия братче!
Да не говорим, че няма такава икономика в света, която да поеме огромните разходи по такава налудничава идея - да бъдат умишлено тровени хората с "кемтрейлс".
За Русия и Китай, ако се говори, че нямало следи след самолетите, причините могат също да бъдат всякакви, включително и че въздухът във височина над най-големия континент е много по-сух и студен.
Ако някой си е помислил, че защитавам тезата, че ни тровят с кемтрейлс - сбъркал е!
Поздрави!
« Последна редакция: Април 17, 2015, 12:48:17 am от atos »

Неактивен RUS

 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 337
 • Трябва ни БЕЗПЛАТНА енергия.
Само да поясня че когато споменах сребърния йодид нямах предвид че с него ни трови някой,а по точно визирах снимковия материал който се прилага  от феновете на кемтрейлс.Да,има специализирани самолети с такива системи- вижда се ясно от снимковия материал,но де факто се ползват за съвсем други цели и то на територията на САЩ предимно по правителствена програма за превенция на щети от градушки и торнадо.
Обаче на страха очите са големи както се казва.

Неактивен caduceus

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 341
Дрън дрън, празни приказки. Аз работя по решаването на проблема, защото явно няма кой. Дано забележите разликата от вчера на обед насам. Мислете каквото искате.
Поздрави

Неактивен EDM electronics

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 2 248
Скептично изказалите се, мислейки, че са прави, по-умни, по-спокойни и по-малко стресирани и страхливи от останалите - конспираторите, пропускат да споменат един съществен факт по темата за "ръсенето". Има видео с български превод на семинар в който са поканени да участват създателите на "Кемтрайлс" - тези които "ръсят", от който е слушно и видно тяхното признание, че през последните години са изръсили в атмосферата хиляди тонове прахови частици по цялата планета, основната от които е алуминий, обаче в нано размери. Т.е. толкова малки, че няма как да ги уловиш с мокър чаршаф. Те са и толкова нарядко, че съвсем не променят съществено почвения състав, все пак не пада метеоритен дъжд от алуминиеви кюлчета или гирички. Та там, на този семинар бяха казали, че дори не са предполагали, че ще има вредни последствия за хората, а се оказало, че нано частиците имали в пъти по-вредни последствия, от примерно ако човек погълне една алуминиева гиричка.

И сега какво излиза? Ония си признават, че ръсят с химикали, основно с алуминий от край време, а научната мисъл във форума вика НЕ, няма такова нещо.

Видеото го има във форума в някоя от темите. Бях го пуснал и аз и още няколко колеги. Не ми се рови да го показвам отново, то който търси - намира.

Иначе е хубаво да има и от противоположното мнение, имайки предвид, че и аз съм от конспираторите. Ефекта от това върху мен е: станах по-умен, защото не бях такъв до преди, по-спокоен и по-малко стресиран. От снощи взех и да спя през нощта, което не ми се беше случвало откакто се появи Кемтрайлс, а явно така ми пречела тази заблуда в конспирация.  :D
Дори бях се замислил да търся помощ от психолог  :D, която нужда обаче вече отпадна.

В тази връзка колегите са прави, май страхът и притеснението са действителните вреди от Кемтрайлс, а ония дати си признават, че ръсят - те лъжат  8) - явно са ги купили конспираторите да си направят филма, за да стресират психически лабилните хора.  :D

Неактивен GMG

 • Експериментатор
 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 321
 • Големите неща се раждат в малките часове!
    Когато външен човек влезе у форума, му се набива на очи теми като:
"Глобално затопляне" или "магнитни турбини" и прочее глупости!
   Хора! Какво правите? Помислете трезво! За чий чеп разходвате евентуален потенциал?
Нима се чувствате обречени? Не! Това е сърбяща клика за някои, и неразбрани
болни сънища за други! Нали чувствате или усещате, че прогреса се случва
с Вас или без! (говоря за интересчийските мекерета) ;)
   Някой виждал дири след самолетите, друг пък диша някаква "пара" от високочестотен
разряд или пирамидални структори... Като му е кеф, да действа... ::)
Ама не трябва да се занимава работещия човек с оргонитни автоголови извращения!
Според мен - НЕ трябва да се допускат хора във форума БЕЗ доказателство,
с какво се занимават и снимков материал на работата!
Звучи гадно, но навремето аз самия не разбрах идеята на Алтиум!
А тя беше точно това "разпределение" на личности и работещи!
Не знам за другите, ма аз имам чувството, че някои доста са се "надишали"
с "оргонна пара" ;D
Живота си е техен - имат право да се самобичуват ако искат, лошото е само,
че завихрят около себе си понякога и "почетни членове на форума" ;)

Неактивен Ksurnev

 • Експериментатор
 • Стабилен
 • ***
 • Публикации: 696
 • Пол: Мъж
 • Това, което БОГ не е дал на човека, никой не може.
 • Скайп: ksurnev
EDM, ето гооо...клипа де!
http://vbox7.com/play:b1213531

Неактивен edin

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 292
 • Пол: Мъж
 • Гениалното, винаги е просто
Карат ви да гледате нагоре, за да не видите, какво има долу, в чинията ви! Там е отровата!

Неактивен RUS

 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 337
 • Трябва ни БЕЗПЛАТНА енергия.
Интересно ми стана как наистина мислещи хора се превърнаха в ходещи роботи които повтарят чужди думи.
Поинтересувах се каква е цената на наноалуминия и се оказа че е доста солена.
А именно:

Material Name   Aluminum nano Powder, 99.0+%, ~80 nm
Formula   Al
Specification   99.0+% (metal basis), average particle size ~80 nm (TEM), BET multi-point specific surface area (SSA) 10-15 m2/g
Quantity &  Price       
25 g      $99.00
50 g           $169.00
100 g   $279.00
250 g   $540.00
500 g   $765.00
1 kg          $1109.00
2-100 kg   Contact us for a quote
Източник:
http://www.inframat.com/products/13MN-0001.htm

Сега нека си помислим какво ни внушава пропагандата - ръсят ни казвате с наночастици алуминии и то с тонове- че то направо е златен дъжд това бре хора....
Дано този прост факт като здрава логика основана на чиста икономика малко ви светне за какво говорим.
Иначе хитро е измислено - наночастицата не можеш да я видиш,обаче с хим.анализ от проби веднага се вижда има ли или не високо съдържание на алуминий в проби.
Ами вземете си произволна проба и с хим.анализ си направете тест аджеба има ли високо съдържание на алуминий или не и това е.
Но признавам йезуитски е измислено - не можеш да го видиш,обаче те убеждават че го има и то много усилено и масово...останалото ще го свърши плацебо ефекта - и здрав да си като бик,ще се сринеш-това е вън от съмнение.

Неактивен atos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 3 998
 • Мисля, следователно...мисля!
juliang, понякога ме изумяваш???
Кой луд пие вода от чешмата, останал ли е някой такъв наивник още?
Изключвам планинските селца, които се захранват от извори.
Разбира се, че всеки нормален човек пие или бутилирана вода или си я филтрира, ако е от мрежата на ВИК (кана "Брита" с активен въглен във филтъра върши чудесна работа).
Аз лично пия всякаква минерална, която е с розов етикет - ниско минерализирана и пречистена, одобрена от МЗ и за бебета.

За ръсенето...че се ръси, ръси се, по тази тема е безсмислено да се спори!
С КАКВО се ръси и ЗАЩО се ръси - вече е отделна тема. Нещата винаги започват като безобидни проекти- за подобряване на мобилните комуникации, за предотвратяване на градушки или урагани, за "асфалтиране" на пътя на климаторегулиращите съоръжения (КЛИМАТИЧНИ ОРЪЖИЯ), за намаляване на парниковия ефект и т.н...
"Пътят към ада е застлан с добри намерения".
Мен лично не ме стопля много мисълта дали някой го прави НАРОЧНО или е нежелано следствие от "благородна кауза", важни са последствията.
Въпросът е, че това е ИНТЕРВЕНЦИЯ в природните процеси, природата няма собствени средства за да ги неутрализира. Организмът иска да се пречисти и го прави, по нестандартен начин! Урагани навътре в сушата, сняг в тропиците, валежи в Сахара...
Ако някой все още не е разбрал, че планетата ни функционира като един голям организъм, значи е умствено късоглед.
Само аз ли отчитам, че такива валежи и наводнения (както в последните 2 години) и то по едно време в цял свят не е имало от потопа насам, може би?

Колко "маса" частици са нужни според вас, за да се замърси даден участък?
Знаете ли, че 10 грама олово, може да замърси питеен водоизточник на цял град и то до степен такава, че да нараснат неврологичните заболявания почти двойно?

Да не си мислите, че пчелните кошери намаляват защото се пренасят в друго измерение?

GMG, не пиши само за да се заяждаш с хората, ако имаш своя мисъл по темата - сподели я с нас. Ако мисълта ти е "заключена" само около други съфорумци, а не за това, което се обсъжда, не я споделяй!Неактивен az_skeleta

 • Активен
 • **
 • Публикации: 295
 • Пол: Мъж
Atos,
 аз си пия пловдивска чешмена вода и хич не ми пука. Така като гледам повечето ми приятели също наблягат на чешмяната водица. А ти що си мислиш че пластмасовите бутилки не отделят отрови? А и откъде си сигурен че в бутилка с надпис девин(примерно) има девинска вода? А и защо трябва да пълня гушата на кока кола като си купувам банкя например?
 И в твоите очи може и да съм луд, но жената и децата според общите разбирания са си съвсем нормални.
« Последна редакция: Април 17, 2015, 10:08:21 am от atos »

Неактивен edin

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 292
 • Пол: Мъж
 • Гениалното, винаги е просто
Аз пък се чудя,  тези дето ръсят,  марсиански въздух ли дишат.

Неактивен Петър

 • Подготвен
 • **
 • Публикации: 170
Прав си edin, едни живеят на Марс, други на Луната (от другата страна), а други на Орион, Сириус ........... ;)

Неактивен atos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 3 998
 • Мисля, следователно...мисля!
Изборът си е личен, разбира се...
Стига само да влезеш в който и да е жилищен блок (не ново строителство) и да поразгледаш щранговете, крановете и другите тръби в мазето.
Е, аз не мога да приема, че основните (по-главни) трасета за пренос на ВИК, които са на по 60-70 години ще ми предложат чиста питейна вода, пък вие си пийте и от реката, ако желаете.
edin, а всеки шофьор на МПС, като не диша "марсиански въздух", това значи ли, че автомобилът му е с чисти като сълзица емисии?

Неактивен edin

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 292
 • Пол: Мъж
 • Гениалното, винаги е просто
Atos, сравнението ти е неуместно. Първо шофьорът не диша наночастици. Второ хипотетичната вреда от наното е по- голяма, даже несравнима. Освен ако заговорниците, не са решили да се самоубиват, друго обяснение няма, но едва ли име омръзнал "тежкия" им живот.