Алтернативни енергоизточници > Nikola Tesla

Тесла: тайни на свободната енергия (студено електричество) - статии

<< < (13/14) > >>

GreenHulk:

--- Цитат на: atos в Ноември 24, 2015, 09:04:37 pm ---Хипарх, а това какво е точно?

--- Край на цитат ---
Кво да е - картината от другата страна на хиперпространствения портал 8)

edin:
Някой казва новините, през 3248г.  8)

hyparh:
Разкрихте ме... порталът, който така усърдно пазех в тайна ::) Той не е за простосмъртни. Отвежда до Древните Води на Сътворението - първичният етерен поток, изначалната вседвижеща сила в натурален вид, още преди да е настъпила бифуркацията му в простовати "сили" като електричество, магнетизъм, гравитация, топлина и светлина... Потокът, временно интегриращ низшето царство на грубата материя и неговите обитатели.

GreenHulk:

--- Цитат на: hyparh в Ноември 25, 2015, 12:45:25 am --- Потокът, временно интегриращ низшето царство на грубата материя и неговите обитатели.

--- Край на цитат ---

Аtos:

--- Цитат на: hyparh в Ноември 24, 2015, 09:41:14 pm ---Точно тази зона загледах и аз одеве. Струва ми се, че е зелената индикаторна лампа на пулта за управление на латера, макар че тук нещо бие на циан... а отстрани се вижда реалната зелена светлина, която хвърля. При вглеждане май се вижда и едно от ключетата пак там.
Бях замислил този ТТ да го използвам при опитите по възпроизвеждане на кълбовидна мълния (в комбинация с насочени микровълни за създаване на подходяща среда), но все остава на заден план.
Иначе това, което се вижда не е цял дъмбел, а само тежестите :) Вторичната е навита на ПВЦ тръба, а тежестите просто са поставени отгоре й за капацитет. Ако се побутнат с пръст, ще паднат.

--- Край на цитат ---

Повече ми прилича на проекция на силуета ти, държащ камерата...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия