Алтернативни енергоизточници > Nikola Tesla
Тесла: тайни на свободната енергия (студено електричество) - статии
spirit1:
Виждам колко остроумен е вашият адвокат. Моля да ми се обадите, когато успеете да направите вашия ГАЛВАНИЧЕН АКУМУЛАТОР ЗА ПРОМЕНЛИВ ТОК. Сигурен съм в неговия успех.
Maistora52:
Спирит, всички знаем това, което си забелязал. Има обаче разлики, които трябва да се наименуват. И естествено названията са твърде относителни. Не е работата обаче в названията, а в начина по който ги използваме, и като следствие - различните устройства и апарати, които произвеждат, преобразуват и ползват различните по форма тоци.
Хайде, ти си по знаещ - назови колко или какви по "вид и форма" тоци са известни на науката, че аз а и някои други любители не знаем.
pdraganov:
Опитах да направя експеримента за студено електричество от книгата на Марко Пицути "Забранените научни експерименти" https://www.helikon.bg/books/108/-%D0%97%D0%B0%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D1%83%D1%87%D0%BD%D0%B8-%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8_185417.html, но крушка, дадена накъсо, не светва. Някой чел ли е книгата и успял ли е да извърши експеримента успешно?
Vector:
Може ли да се намери тази книга в и-нет или я има само по книжарниците?
pdraganov:
Не съм я намирал безплатно в интернет. Има я на хартия на италиански и български. Естествено я няма на английски и не се продава в САЩ, защото съдържа много неудобни истини.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия