Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

ВАКСИНИ = стерилизация, болести и уродства

(1/4) > >>

vitan:
Информацията изнася председателя на РБО в Русия. Стерилизация на децата в Мексико, Никарагуа и Ирак. А през 2011 и в Русия?... Ваксинация под благовиден предлог… :
http://www.youtube.com/watch?v=tZj2YkEMVYk - Вакцинация 2011 - Стерилизация

Вярвате или не вярвате: Пазете децата си! И както казва филма, нищо не вземайте на доверие. Четейки коментарите се оказва, че и в Канада е имало такава ваксинация.

--- Цитат ---Прекрасно осознавая мощь врагов нашего народа, понимая, что самостоятельно распространять информацию о готовящемся убийстве всех наших детей на территории России я, скорее всего, не успею, прошу всех распространить данную информацию всеми возможными средствами. Председатель РБО Гончаров А. Б.
--- Край на цитат ---
1 ноября 2010 г. Председатель РБО Гончаров А. Б. бесследно исчез.

zxsec:

--- Цитат ---Този филм не се нуждае от реклама! Спечелил няколко фестивални награди, документалният филм на д-р Гари Нал разкрива черния свят на ваксините в неговата истинска светлина! ...
--- Край на цитат ---

http://www.youtube.com/watch?v=lKPXZfRhCQE&feature=player_embedded - „НАЦИЯ НА ВАКСИНИТЕ" Vaccine Nation (2008)

MrDeath:
Почти нищо ново под слънцето. Много хора го знаят това, но ще е добре да се намери начин на противодействие. Тук не говоря за ваксини против грип, а за тези задължителни според имунизацоенния календар. Много съм мислил по темата, но няма как да се пребориш със системата. Единственият вариант е отлагане, отлагане, лъжене че детето е болно и т.н. но в крайна сметка ваксинацията се случва.
Моля ако някой е намерил вратичка да сподели!

PyroVeso:
MrDeath, вратичка (и съответно надежда) има - намираш си читав доктор (истински лечител - в съзнанието и душата си), който уважава мнението и вижданията ти, пише в картона, че детето е ваксинирано и хвърля ваксината в коша.
Така опазихме нашите, поне частично. Първото отнесе половината ваксини, докато се усетим. Следващите са чисти...

EDM electronics:
Интересни факти: http://strogosekretno.com/index.php?p=issue&id=233&aid=3

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия