Автор Тема: Мошеник Симеон от Плевен  (Прочетена 87593 пъти)

Неактивен PyroVeso

 • Специалист
 • Стабилен
 • ***
 • Публикации: 971
 • Life is a DIY project!
Re: Мошеник от Плевен
« Отговор #15 -: Ноември 26, 2011, 10:35:59 am »
Съгласен с mzk, но имам и две (надявам се основателни) съображения:

1) Измерванията и сертификациите от лаборатории могат лесно да бъдат фалшифицирани или рушветирани.

2) Обикновено измерванията със съответната апаратура представляват твърде опростен модел на реалността и е възможно да пропуска някой съществен (особено ако е нов) ефект. Пример е измерването на автомобила на дино-стенд и в реални суловия. Друг фрапиращ пример е "измерването" на АЧХ и THD+N при аудио-апаратурата и съотнасянето им към реалните музикални качества... Трети и съвсем директен пример е защо старите електромери се лъжат толкова лесно с разни "похвати" - нали и те са били уж мерени и сертифицирани (но при по-опрпстен модел на товара...)?

Та друго си е да провериш нещата лично (и при напълно реални условия) и да сравниш резултатите с тези на няколко съмишленици. Мисля, че по-обективен и достоверен тест от това трудно може да се измисли... Както и, при успех, по-добра реклама на изделието на Симеон да се направи.

Неактивен mzk

 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 621
 • Пол: Мъж
 • http://analogov.com
  • analogov.com
Re: Мошеник от Плевен
« Отговор #16 -: Ноември 26, 2011, 10:41:48 am »
Измерването на входна и изходна *енергия* чрез използването на определен брой снети отчети (колкото позволява осцилоскопът) е най-точното и според мен не подлежи на някаква критика. Вземат се ток и напрежение на всеки момент, изчисляват се моментните мощности и после енергията. Нали няма спор, че електромер от 60-та година е възможно да греши?!

Напротив, съвсем погрешен е методът устройството да се използва 3 месеца, и да се гледат сметките за ток. Ами ако си направя сауна в къщата, тогава какво правим?  ;D

velstar

 • Гост
Re: Мошеник от Плевен
« Отговор #17 -: Ноември 26, 2011, 05:34:41 pm »
Симеон, не те познавам и не знам, що за човек си. Защитих те, но не съм съгласен  с това че не си върнал парите на човека, който е купил устройството за пестене на енергия от теб. 
Трябва да му върнеш парите, защото в бизнеса се печели с доверие, а не със измами.
На днешно време, хората са много недоверчиви и един такъв случай може да съсипе целия ти бизнес. Без значение кой е прав и кой не, върни си парите на човека, така ще докажеш че не си измамник или поне ще спрат коментарите, които се четат от много хора в България.   
« Последна редакция: Ноември 26, 2011, 05:38:59 pm от velstar »

Неактивен PyroVeso

 • Специалист
 • Стабилен
 • ***
 • Публикации: 971
 • Life is a DIY project!
Re: Мошеник от Плевен
« Отговор #18 -: Ноември 26, 2011, 06:49:40 pm »
Емпирична информация, натрупана при приложението на стандарта ISO 9001:2008 - всеки 1 доволен клиент води средно 4 нови клиенти; всяка явна рекламация означава, че има поне още 9 такива скрити случая. Т.е. съотношението е 2,5:1.

Нека всеки, който прави и предлага (продава) нещо, добре да си помисли какво точно предлага и по какъв начин го предлага...

Неактивен teofilius

 • Стабилен
 • ****
 • Публикации: 711
 • Пол: Мъж
  • Teosfera - free energy - antigravity
Симеон от Плевен
« Отговор #19 -: Ноември 26, 2011, 07:03:13 pm »
Здравей Симеон!  Да върнеш парите на недоволен клиент е въпрос на съхранение на личното ти достойнство и чест. Няма значение дали е имало подписи и размяна на документация. Ако продуктът ти не удовлетворява желанията на клиента ти независимо какво вярваш за изделието си и дали е така, то просто прояви уважение към човека като му върнеш това което ти е заплатил. Няма нищо лошо в това да признаеш че си направил грешка. Аз също преди време (около 10г) си помислих че вкарвайки двигатели в паралелен резонанс ще получа нисък разход на енергия и даже пуснах обяви за това.  Отидох да поставя на един клиент който ми се обади на двигателите на хладилния му компресор във склада му на едро. Според ампер клещите тока на всяка от фазите на трифазния двигател падна от 5 на 1 ~1,5 А  но е факт че това никак не повлия на показанията и скоростта на електромера. Напротив - увеличи се дори. Щях да спечеля цели 40 лева а клиента си плащаше освен това  и цената на кондензаторите. Е върнах на човека парите за кондензаторите и се разделихме като приятели. Той искаше да опитаме дали ще се получи поне при климатиците му но аз като поразмислих и се отказах. Идеята бе да ми плати само ако е доволен. За себе си разбрах че имам повече чест ако си призная грешката отколкото да бягам от отговорност или да си намирам каквито и да е оправдания. Не обичам да се чувствам като крадец в нечии очи дори и ако съм прав. Предлагам ти съвсем приятелски да имаш този подход защото от него ще спечелиш повече отколкото си мислиш че губиш. 8)

Симеон

 • Гост
Re: Мошеник от Плевен
« Отговор #20 -: Ноември 27, 2011, 04:16:56 pm »
Не искам да ставам повод за разправий, но и не аз публикувам клевети. Ползвам интернет кафе през ден два и се извинявам, но не мога да съм онлайн. И какво значение има ако:

НЕ СЪМ ПРОДАВАЛ АПАРАТ С ДОКУМЕНТИ, ГАРАНЦИЙ...

Алтиум - повтарям на български не съм продавал симисторен регулатор, апарат на Вальо. Искаш ли  да чуеш какво говореше той преди за теб?Не отклонявай темата с тези снимки, защото и при тези експерименти нямам вина за липсата на резултат. Спонсора беше предупреден за това ето така:

В НЕТА НЯМА ИСТИНСКА СХЕМА НА РАБОТЕЩО УСТРОЙСТВО НА СВОБОДНА ЕНЕРГИЯ.

ВСЕКИ, КОЙТО ВЯРВА В ОБРАТНОТО Е НАИВЕН ПРОФАН, КОЙТО НЕ Е ПРОЗРЯЛ СВЕТА В, КОЙТО ЖИВЕЕ.

В нета все пак могат да се намерят стойностни неща, но да не бъдем наивни - виждал ли е някой оставени на улицата пачки, милиони, злато...

За тези, които не са предубедени и не вярват на балалайки ето номера на патента:  568,176
Това е линк:
http://www.google.bg/imgres?q=%D0%9F%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8+%D0%BD%D0%B0+%D0%9D.%D0%A2%D0%B5%D1%81%D0%BB%D0%B0&start=533&hl=bg&gbv=2&biw=1012&bih=607&tbm=isch&tbnid=AkIBVrvpvd0EIM:&imgrefurl=http://www.teslauniverse.com/nikola-tesla-patents-568,176-producing-high-frequency-currents&docid=a0pG30iy3da58M&imgurl=http://www.teslauniverse.com/img/patents/1354x0/00568176-1.jpg&w=1354&h=2098&ei=-SvSTuzWEKb-4QTG8cwy&zoom=1&chk=sbg&iact=hc&vpx=251&vpy=213&dur=73&hovh=280&hovw=180&tx=113&ty=285&sig=111637063159350055241&sqi=2&page=28&tbnh=126&tbnw=70&ndsp=19&ved=1t:429,r:7,s:533

Измерването в София беше многозначително и леко некоректно. Да започна с подвеждането, че искат да купят един апарат, да продължа с това , че във вилата мрежовото беше 200в и поне 5 пъти изключи таблото. Товара ми бяха 4кВт халогенни лампи. Аз помня това:
Първото измерване показа ,че моите стрелкови уреди са верни. После се започна търсене на точки за коректно измерване ала БАН. Беше измерен изход 50Хц  и това, че няма никакъв ефект от апарата.
Никой не обърна внимание, че консуматорите светеха на максимум. Къде остана сигнала от пикофарадния кондензатор?Обхват ли няма онова животно - осцилоскопа Ви?Който иска от присъстващите да коментира, но имайте впредвид ,че ИЗМЕНЯТЕ темата в коментар по апарата на Симеон ,а не тази от заглавието. Не се отклонявайте от това има ли измама, продажба на апарат с гаранций, има ли клевета...Повтарям на български:

 НЕ СЪМ ПРОДАВАЛ АПАРАТ, СИМИСТОРЕН РЕГУЛАТОР, КОМПОТ ОТ ГРОЗДЕ  С ДОКУМЕНТИ ЗА ГАРАНЦИЙ И ОБЕЩАНИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИ!

ЧЕ ТО ВСЕКИ, КОЙТО СИ ПОХАРЧИ ЗАПЛАТАТА МОЖЕ ДА ДОЙДЕ ДА РЕВЕ ВЪРНИ МИ ПАРИТЕ, ЗАЩОТО ВЕЧЕ НЕ МИ ТРЯБВА ИГРАЧКАТА - НАСИТИХ СЕ.

В учебника на акад.Калашников - ЕЛЕКТРИЧЕСТВО както и във ВСЕКИ УЧЕБНИК ЗА СТУДЕНТИ в главата за паралелен резонанс се казва:

АМПЛИТУДАТА НА ТОКА В ИНДУКТИВНИЯ ТОВАР Е ДЕСЕТКИ ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА ОТ ТАЗИ В ПРОВОДНИКА ПРЕДИ ТОЧКАТА НА РАЗКЛОНЯВАНЕ КОНДЕНЗАТОР - ИНДУКТИВНОСТ.

ПРЕЦЕНИХ, ОБМИСЛИХ И РАЗДЕЛИХ СХЕМАТА НА ДВЕ ПОЛОВИНИ - ЕДНАТА В АПАРАТА ,КЪДЕТО Е КОНДЕНЗАТОРА И ВТОРАТА Е САМИЯ КОНСУМАТОР. ТАКА МОГА ДА КАЖА ТОВА:

АПАРАТА НЕ УСИЛВА СИГНАЛ И СЛЕД ТОВА ДА ГО ПОДАВА НА КОНСУМАТОР.

АПАРАТА Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ДА ВКАРА В РЕАЛЕН, ПЪЛЕН, СИМЕТРИЧЕН РЕЗОНАНС САМИЯ ТОВАР. И ЕФЕКТА Е ПО-ГОЛЯМ ПРИ ПО-ГОЛЯМ ТОВАР, ПОРАДИ ПОВЕЧЕТО ЕЛЕКТРОНИ В САМИЯ МАТЕРИАЛ НА ТОВАРА.

ЕТО НЕЩО, КОЕТО ПОВЕЧЕТО ОТ ВАС НЕ ЗНАЯТ: 

ПРИ РЕЗОНАНС ИМА ЗАХРАНВАНЕ НА ТОВАРА СЪС СТОЯЩА ВЪЛНА, ПРИ КОЕТО НЯМА ЛИНЕЙНО ПРЕМЕСТВАНЕ НА ЕЛЕКТРОНИТЕ, А САМО ТРЕПТЕНЕ НА ЕДНО МЯСТО. КОГАТО СА ПОВЕЧЕ ЕЛЕКТРОНИТЕ (голям товар) ЕФЕКТА Е ПО-ГОЛЯМ. САМОИНДУКЦИЯТА Е ПО-ГОЛЯМА.

ГОЛЯМ КАМИОН КАТО МИНЕ ПОКРАЙ ВАС ВИ ДЪРПА, А МАЛКА КОЛА НЕ МОЖЕ ПО СЪЩИЯ НАЧИН. МРЕЖАТА Е С БЕЗКРАЙНА МОЩНОСТ, А КОНСУМАТОРА ВИ Е БЕЗКРАЙНО МАЛЪК - ИМА ЕФЕКТИ ОТ ВТОРИ И ПО-ВИСШ ПОРЯДЪК, КОИТО СЕ ИЗУЧАВАТ ОТ УЧЕНИ , А НЕ ОТ ФЕНОВЕ...( НЕ ОБИЖДАМ НИКОГО).
АКО НЕ ВИЖДАШ НЕЩО - НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ГО НЯМА , НЕ ЗНАЧИ ДА ТИ ОБЯСНЯВАМ ЦЯЛ ЖИВОТ ...

Аз не виждам това, което виждат другите когато четат някакъв учебник. И в този материал няма да дам подробности за експериментите, които съм правил с апарата. Ще кажа само, че става за малка лаборатория с помощта ,на която правих всякакви опити - електролиза, реотани, ефективно осветление, постояннотокови мотори, високо напрежение, wi fi , зарядно за акумолаторни боксове...

Преди време Вальо падна от една череша (3м) на асвалт и се потроши целия, преди година и нещо загуби съпругата си и не е лесно сам да гледаш дете и под напрежение. Разбирам го и не съм го търсил, търпение имам, но и то си има граници. Сам е сглобил нещо и е купувал части на своя глава и то от магазини...Какво търси от мене?

Имам си мои проблеми ,за да давам обяснение на хора, които не познавам, и на които не дължа нищо.

Краси ако и ти смяташ, че ти дължа пари донеси бележките и ще ги осребря, а за всичко друго , с което съм обидил някого се ИЗВИНЯВАМ ПУБЛИЧНО -  стига ли....................................селски.......................

 

Неактивен mzk

 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 621
 • Пол: Мъж
 • http://analogov.com
  • analogov.com
Re: Мошеник от Плевен
« Отговор #21 -: Ноември 27, 2011, 04:40:19 pm »
Исках да купя апарат, ако той работи както бе обещано - с КПД > 1. Специално събрах пари и имах в наличност, бях готов.

НО!

Симеон измерваше с китайски ватмер входа, а изхода с цифров мултицет (напрежение) и стрелкови (за ток).
Измерванията с осцилоскоп показаха КПД съвсем различно от измереното с уредите.

Сигналът от апарата няма нищо общо със синусоида. Обяснихме на Симеон, че апаратите, с които работи са предназначени да мерят синусоидални сигнали при честоти 50 Hz, а не това, което виждахме.

БЯХМЕ ПОМОЛЕНИ ДА НЕ КОМЕНТИРАМЕ РЕЗУЛТАТИТЕ. ИЗМЕРИХМЕ УСТРОЙСТВОТО И ПРЕЦЕНИХ ДА НЕ КУПУВАМ! НЕ ЗНАЕХ, ЧЕ СЪМ БИЛ ЗАДЪЛЖЕН ДА КУПУВАМ ТОВА НЕЩО НЕЗАВИСИМО ОТ ИЗМЕРВАНИЯТА!!! (сега излиза, че съм бил некоректен задето съм искал да проверя какво купувам!!!).

Имам схема, която разполага с лампа на входа и на изхода. При работа входната лампа не свети, а изходната свети. КПД-то е ПОД 1ца и ИЗМЕРВАНЕТО СЪС СВЕТЕЩИ ЛАМПИ Е ПЪЛНА ГЛУПОСТ И ЛЪЖА!!!

bdimov

 • Гост
аз да попитам
« Отговор #22 -: Ноември 28, 2011, 01:26:41 am »
Здравейте,
Изчетох темата. Рядко ми остава време напоследък да чета тук макар че ме интересува на някакво ниво свободната енергия. Искам да попитам Симеон. Как човек с такава биография >
За мен: На 43г., с патент за самолет с дискова форма, автор на книгата Дискови летателни апарати, признание на световен салон за изобретения, чел съм лекции на  50-тата годишнина на ВВНВУ "Г.Бенковски" , за нови типове летателни апарати, от 1991г имам магнитен мотор-генератор в Института за космически изследвания, имам проект при ген.Михо Михов, контакти Авиотехника ,Пловдив, и съм бил член на дружество за АНТИГРАВИТАЦИОННИ РАЗРАБОТКИ, заедно с бащата на Алтиум......

става безработен и то от 2000г. т.е. вече 11-та година, и как за 11 години неможе да си намери работа, никой ( човек, фирма, научна институция, корпорация ) не го забелязва и кани да работи при/за него/нея и в случая му се налага да прави разни джаджи ( без значение работещи или не ) за да "припечелва" някакви пари.

Не познавам лично никой от форума, не заемам ничия позиция в спора просто питам от учудване.

mat

 • Гост
Re: Мошеник от Плевен
« Отговор #23 -: Ноември 28, 2011, 12:14:29 pm »
Истината е че само истински свободен от егоизъм и сребролюбие човек може да даде свободно и безвъзмездно свободна енергия на другите хора....

В момента най-голямата конспирация срещу свободната енергия не са нефтени и други енергийни компании, правителства или мъже в черно :) :) :) а самите изобретатели  и техния егоизъм и преклонение пред парите....

@teofilius, това което конспирацията не може да спре, го спира алчността на изобретателя. Това което алчността не може да го спре го спира славата.

Човек си казва "аз няма да направя машина за свободна енергия за пари. Единственото което искам е да оставя нещо в историята, да ме запомнят..."
Това е слава - стремеж към слава. Когато човек търси слава, това води го гордост в резонанс. И с какво един такъв човек е по-различен от този дето ламти за пари? Гордостта (славата) е по-лоша от сребролюбието! Затова повечето хора нямат успех и затова конспирацията не си губи времето да ги спира - те сами се спират!

Способен ли си да направиш такава машина и да я разпространиш така че никой да не разбере, че ти си автора? Не? Значи търсиш слава. Кой е Майстора, teofilius?Между другото Тесла е работел нито за пари (затова е фалирал) нито за слава (затова е умрял в безизвестност), а само защото наистина е искал да види един по-добър свят!
Без значение дали това се свързва с името му. Затова при него се е задействал механизма на конспирацията - защото той не е паднал в капана на алчността и славата. Може би, де да знам, не съм бил там, но съм тук и сега и виждам грозни сцени...

Неактивен getca

 • Сериозен Експериментатор
 • Стабилен
 • ****
 • Публикации: 764
 • Пол: Мъж
  • http://analogov.com
Re: Мошеник от Плевен
« Отговор #24 -: Ноември 28, 2011, 01:12:59 pm »
Здравейте, колеги...мислех да не се обаждам, но не издържах, защото поведението на въпросния човек граничи с наглост. Лично присъствах на демонстрацията и измерването на чудесията и просто нямам думи. Да направя кратко обобщение за какво става въпрос:
  Симеон вади от чанта малка кутия с вентилатор и потенциометър, халогенни лампи, ватмер и стрелкови ампермер със шунт;
  Питаме го какво има на изхода, отговор мъгляв - веднъж постоянно напрежение, веднъж синусоида, с една дума човекът не е в час;
  Включва системата, върти потенциометъра, лампите светват плавно, чува се ясен брум 50Хц, уредите показват нещо в което ние не вярваме;
  По наша молба закачам осцилоскопа паралелно на шунта за да видим формата на тока и...виждаме срязан синус, характерен за фазово регулиране във веригата. Симеон гледа странно, все едно никога не е виждал осцилоскоп и не е правил подобни измервания в системата си;
  Опитвам  се да обясня, че неговият ватмер не мери коректно импулсни токове, подобен е проблемът при Валери Иванов с ИНКОМП. Реакцията е оправдания с ниското напрежение в мрежата, слабите предпазители и подобни глупости;
  Прости сметки по картинката от осцилото показват  пълно разминаване с твърденията на автора.
Трагедията е пълна, на всичкото отгоре обещаваме да не коментираме въпросната чудесия, като че ли кой знае каква тайна има. На какво отгоре драги г-не твърдите, че измерванията били "леко некоректни"... ??? Може и да имате патент, книга или каквото там, може да сте чели лекции, но не въвеждайте хората в заблуждение с някакви измислени ефективности, резултат на измислени и неграмотни измервания.
Накрая едно въпросче...много интересно къде е споменатия магнитен мотор-генератор в ИКИ, щото по това време(1991г) аз работех в съседния вход на същата сграда и не съм чул за такова велико изобретение.
Е, съжалявам за острия тон, но трябваше да се приключи най-после с темата...нищо лично към личността Симеон.

Неактивен piton2012

 • Специалист
 • Активен
 • ***
 • Публикации: 274
Re: Мошеник от Плевен
« Отговор #25 -: Ноември 28, 2011, 01:54:55 pm »
Ех МАТ, ако знаеш колко съм съгласен с теб! Добре, че въпроса е май за някакви 200 лв, защото, ако бяха хиляди...не знам какво щеше да е тогава. Лошото е друго, така някой е устроил света, че и без пари не може да се живее. И в гората да отидеш пак ти искат здравна осигуровка, данък за това, данък за онова, край няма. Идеализмът е хубаво нещо, но дали е достижим?

Симеон

 • Гост
Re: Мошеник от Плевен
« Отговор #26 -: Ноември 28, 2011, 03:40:32 pm »
Повече от две години съзнателно не се регистрирах в този форум - някои от причините се изясниха в тази тема - българския манталитет, високо самомнение на админите, безцелното говорене... Намеренията ми са да дам повече подробности от моя опит с този апарат на тези, чиито мозъци не са промити или отклонени в неправилна посока за КПД теории... Виждам тук това: Всички викате групово - Симеонееее, къде си - отговаряй? Никой не се провикна (поне един)  - Вальооо, къде си клеветнико, глупако некадърен, неуспял...

Начинът ви на мислене из основи е неправилен и това е една голяма несправедливост към потребителите, които съзнателно сте манипулирани да хабите енергия непродуктивни разговори и обречени тестове.

Апаратът ми няма нищо общо с човек от този форум. Развит е от мен и спонсориран от софийски бизнесмен - приятел. Апаратът е ефективен и ако започнете да мислите непредубедено ще прогледне някой. И така:
Гетца - с ушите си наред щом си чул брум, но с очите как си? - при въртене на потенциометъра честотата на миганията на лампите се увеличаваше - не си видял добре, но в крайно положение лампите не мигат, а светят с бяло и не бръмчат. При бавно въртене от 0 нагоре се виждат ( аз виждам )  леки скокове в яркостта, които са резултат от преминаване през резонансни линии от СПЕКТЪРА НА РЕЗОНАНСНИТЕ ЛИНИИ , за какъвто вероятно не сте чували. При повече въртене на потенциометъра амплитудите стават малки на тези скокове ,а увеличаването на честотата слива фронтовете в един непрекъснат сигнал, който определено е мегахерцов, и няма нищо общо с входните 50Хц. Мислещият човек спира и осмисля това, което е очевидно:

Апарата се държи като детектор на резонансни линии. Какво е резонансна линия - необясним скок на амплитудата на сигнала (повишаващ) , единичен и след плавно въртене достига нова линия. Осцилоскопа ви не показа нищо, защото някой трябва да ви държи ръцете...

За мои проект при Петър Гецов вероятно не си чувал, тъй както аз не съм те виждал в списъка с ниво на достъп до класифицирана информация. Освен това проекта е за борда на космически апарати, а не да си играе някой с него в института. Наистина ви уважавам всички, защото не ви познавам, но да се празнува дискредитирането на Симеон е пир с горчива торта.

Мат :  Никола Тесла не е фалирал, бил е милионер, пожелавам ти да четеш внимателно  и само писано от него. И още - не е умрял в забвение. За него е показателно, че няма случайни патенти.

Ще изпреваря коментарите от рода - схемата е прост филтър с два дросела и кондензатор, каквито има в ловешките дрелки на Елтос.

Тесла не е патентовал филтър приятели ( приятели ли сме?!).

Б.Димов: Благодаря за въпроса? Когато книгата за самолетите излезе в книжарниците група генерали от секретни служби от параноя ли, глупост ли си въобразили ,че съм извънземен с армада от космически кораби в небето и искам свидните им китни малки мухлясали апартаменти. Почнаха се едни достойни за фантастичен трилър случки. За да запазя себе си отидох ( избягах) в друга страна за около 2г. Обикновен машинен техник съм, но ми е вродено да ЗНАМ и МОГА   повече. Когато си работил за 1000евро и не си помогнал много на себе си и близките си виждаш безмислието да работиш 8-10ч., за заплата 200-500лв.

Алтиум: Няма да те спирам, продължавай да правиш това, което вярваш, че е правилно. Все пак попитай баща си какво е  СУВЕРЕН, защото си забравил или просто не знаеш. После разкажи на другите админи.
Няма да изнасям информация за проекти, които могат да бъдат предмет на сериозен бизнес - работа за десетки хора и благоденствие на семействата им. Този, който хвърля в публичното пространство нещо такова е наистина жалък човек, пропилял дар от свише и то лично за него. Корпорацийте имат достатъчно - помагайте им още...Познанията ми за резонанса не са омърсени от безплодните ти идеи за КПД и повтарянето на квазирезонанса.

Квазирезонанса е частен случай на общия парамагнитен резонанс, със същноста на който не си запознат. Най-малкото не ползвате академични источници с достатъчно прости формули - да Краси има формула за енергията , която се поглъща при парамагнитния резонанс от електромагнитните вълни, полета...Също като онази формула за силата на електромагнита, която видя за първи път в моя проект за електродвигател с екстремновисок механичен момент и минимална консумация на електричество.
За Капанадзето: искаш да изопачиш пак истината и повтарям тук това: Сам видя елементите бяха със същите стойности, ефект няма. Ще си позволя да дам скромно тълкувание на Капанадзето:

Основата е прост галваничен елемент образуван от тръбите на водата и месинговия радиатор - токът винаги тече от цинка към медта. Има схеми в гугъла. Кабела от тръбите се връзва в радиатора. Капацитетът е огромен следователно честотата е свръхниска и пътя за сваляне на енергията е този според мен - от месинговия радиатор излиза друг кабел, който на видеоклипа в дома му ( от първите) се държи от един младеж и Капанадзе му казва дай фазата. Тук се ползва просто регулируемо съпротивление , за да се отваря "гърлото" на месинга помалко към резонансна схема и нататък е просто.

Това, че ти не знаеш дали имам самозахранване не доказва ,че нямам. Не смятам, че хората тук са тъпи - това са твои думи. Смятам това:

НИВОТО НА ТОЗИ ФОРУМ Е БЛИЗО ДО СРЕДНОТО, ОТДОЛУ. НЕ Е ЗАРАДИ КВАЛИФИКАЦИЯТА ВИ МИЛИ ХОРА, А  ТОВА - НЯМАТЕ НИТО ФИНАНСИТЕ НА БАН,ИНСТИТУТ, КОРПОРАЦИЯ  - НИТО ТЕХНИЧЕСКИТЕ ИМ ЛАБОРАТОРИИ.

МЗК:  Не си длъжен да купуваш нищо и обещавам на никого в този форум да не продавам апарат.
Лампите са нещо повече от това, което знаеш за тях.

Прост пример за глупост и ефективност сега и тук:

ИЗКАЗВАМ СЕ В ЗАЩИТА НА НЯКОИ ОТ АПАРАТИТЕ  В НАЧАЛОТО НА ТАЗИ ТЕМА. ЗАЩОТО ТЕХНИТЕ АВТОРИ НЕ ТВЪРДЯТ - ИМАМЕ МАННА НЕБЕСНА С КПД >1, А САМО ТОВА, ЧЕ НАМАЛЯВАТ СМЕТКИТЕ ЗА ТОКА. ОСВЕН ТОВА РАБОТЯТ НА ПЪЛНА МОЩНОСТ - НАПРИМЕР ОНЗИ С ПРОСТОТО РЕЛЕ.  3000Вт реотани към мрежата през реле, което включва и изключва през 0.5 сек. Реотаните не изстиват поради инертност , а консумацията може да спадне до 50% и сметката също. Това търси клиента. Тук няма измама и затова се продават и купуват.

Пък умните умуват какво е КПД. Изморих се. Ще продължа да ви давам данни за апарата( има тестове със заземен кабел), но да оставим вече глупостите. Не съм длъжен Администратори да се мъча по апарати, които трябват само на Вас.

Моля ако е удобно да смените името на тази тем с  М05 и да се говори по апарата без лични нападки.

Един приятел - хакер каза, че го сърбят ръцете и може да дръпнем кабела от 01.01.2012г.

Ема

 • Гост
Re: Мошеник от Плевен
« Отговор #27 -: Ноември 29, 2011, 08:54:45 pm »

ХА ХА ХА всички сте се изредили при тоя "мошенник" да извлечете изгодата и като не се е получило,
айде сега да го правиме мошенник. То май с повечето изобретатели тука се случва това.
 Айде засрамете се !!!

Неактивен mzk

 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 621
 • Пол: Мъж
 • http://analogov.com
  • analogov.com
Re: Мошеник от Плевен
« Отговор #28 -: Ноември 29, 2011, 09:11:24 pm »
Купи си неговото устройство! То би трябвало да ти спести много електроенергия :)

puschi

 • Гост
Re: Мошеник от Плевен
« Отговор #29 -: Ноември 30, 2011, 07:36:14 am »
Защото MAT е дразнител от много време. Внимавай да не последваш съдбата му.

Предлагам ти още сега да си поръчаш устройството на Симеон. Ако откажеш да го сториш, мотивирай се защо.


" Не е луд, който изяде една баница, а този, който му е дал". Малко пари Ви е взел.

Altium, ЗАЩО ИЗТРИ КОМЕНТАРА, който беше след коментара на Симеон и преди коментара на Ема / мисля, че коментара беше на Mat / ? Явно това не е никакъв форум за свободно споделяне на информация /независимо от типа / !
« Последна редакция: Ноември 30, 2011, 09:50:33 am от Altium »